Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.
Cum te ajută campaniile de Google Ads

Publicitatea online iti permite sa afisezi anunturi persoanelor care ar putea fi interesate de produsele si serviciile oferite de compania ta. Cu ajutorul Google Ads poti face acest lucru filtrand categoriile de persoane care reprezinta publicul tau tinta.

Google Ads iti permite sa faci o targetare specifica pentru nevoile companiei tale pentru ca anunturile sa ajunga la persoanele interesate de produsele si serviciile pe care le oferi. Google Ads iti ofera posibilitatea de a alege locatia anuntului, astfel incat acesta sa fie vizibil in anumite orase sau chiar tari, interesele publicului tinta precum si orele la care reclamele sa se afiseze si dispozitivele (calclator, telefon sau tableta). In acest fel, cu buget minim ajungi direct la persoanele interesate de afacerea ta si poti creste rapid veniturile companiei.

Poti urmari impactul pe care reclama il are. De exemplu, daca un utilizator da click pe anuntul tau, vei sti. La fel vei sti si ce actiuni a facut persoana care a dat click pe reclama, daca a achizitionat produsul respectiv sau alte produse, daca a descarcat aplicatia etc.

Acest lucru te ajuta sa observi care sunt reclamele care au cel mai bun impact si sa continui sa le plasezi pe acelea, renuntand la cele care au un impact mic. In acest fel vei reusi sa faci anunturile care au cea mai mare rata de succes.

Hyper-Focused Rank Tracking

Link Research Tools este un instrument uimitor pentru eliminarea penalizarilor automate si manuale ale Google si pentru crearea de campanii de link building.

Link Research

Link Research Tools este un instrument uimitor pentru eliminarea penalizarilor automate si manuale ale Google si pentru crearea de campanii de link building.

Google Webmaster Tools

Monitorizeaza evolutia site-ului in Google cu ajutorul acestui tool care verifica integritatea unui site in motoarele de cautare.

Ahref

Urmareste backlink-urile si mentionarile site-ului tau cu ajutorul site-ului Ahrefs, pentru a sti unde te situezi si ce trebuie sa mai faci.

Open Site Explorer

Cu ajutorul acestui tool poti compara site-ul tau cu cel al competitorilor si poti afla de unde vin link-urile catre site-ul lor.

Google Partener

Aceasta distinctie se acorda partenerilor Google care indeplinesc atat criterii de certificare, cat si criterii de performanta, realizate in conturile gestionate pentru clientii lor.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro pentru campania ta de Google Ads
  • Suntem Google Partner. Aceasta distinctie se acorda partenerilor Google care indeplinesc atat criterii de certificare, cat si criterii de performanta, realizate in conturile gestionate pentru clientii lor.
  • Anul trecut am gestionat bugete cu un total de aproximativ 1 milion de euro (ROAS pozitiv), pentru clienti din domenii diferite ale pietei.
  • Vei beneficia de o oferta personalizata in functie de obiective, cerinte si bugetul pe care vrei sa il aloci.
  • Campaniile Google Ads te ajuta sa ajungi la publicul tinta rapid
  • Poti creste vanzarile rapid
  • Peste 18 ani de experienta in media digitala
  • Peste 1.000 de campanii Google Ads efectuate
  • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
  • Poti crea, in paralel, campanii SEO care sa creasca afisarile site-ului in Google
  • Totul se intampla dintr-un singur loc, prin urmare castigi timp valoros pentru tine
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre Google ads
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Facebook Ads
Facebook Ads este platforma ideala pentru a creste vizibilitatea afacerii tale sau pentru a atrage rapid vanzari, atat prin campanii B2C cat si B2B.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Comunicate de presa tema Google Ads
google ads. Gomag Campanii: Serviciu nou in platforma eCommerce pentru automatizarea campaniilor Google Ads
google ads. servicii google ads
google ads. campanii google ads
google ads. SEO
google ads. METRO.digital
google ads. Sursa foto: convertimo.ro
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept