goprint    

Comunicate de presa si evenimente pe tema goprint

 • goprint. Crosul GoSPrint - 13 octombrie - Parcul Herastrau

  goprint

  Bucuresti - 23 September 2013

  Comunicat de Go Print Media

  ... goprint organizeaza crosul "GoSPrint", eveniment sportiv ce are drept scop promovarea unui stil de viata sanatos in randul bucurestenilor si nu numai, va fi gazduit in Parcul Herastrau (Piata Charles de Gaulle ), pe data de 13 octombrie ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: goprint , cros gosprint , eveniment parc herastrau , cros octombrie 2013 , cros parc herastrau

  Vezi toate comunicatele de presa despre goprint

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul goprint.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la goprint. Informatiile despre goprint cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul goprint, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la goprint, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.