Romanian Hydro Energy Efficiemcy Forum 2015

BUCURESTI - 29 ianuarie 2015

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Energie

După succesul ediţiei 2014 a Romanian Hydropower Energy Summit, GOVNET pregăteşte cea de-a doua ediţie a celui mai important eveniment dedicat sectorului de hidroenergie din România, ce va avea loc pe 12 Februarie 2015, la hotelul InterContinental din Bucureşti.

Romanian Hydro Energy Efficiemcy Forum 2015

Într-o piaţă al cărei potenţial de dezvoltare continuă să fie prea puţin exploatat, conferinţa organizată de către GOVNET oferă o platformă de dezbateri care vor aborda situaţia actuală a industriei hidroenergetice, aducând în atenţie cele mai stringente aspecte atât din punct de vedere al legislaţiei, cât şi în ceea ce priveşte zona de finanţare, juridică sau sfera invesţională.

Romanian HydroPower Energy Summit 2015 îşi propune să fie un punct de întâlnire între reprezentanţi ai autorităţilor de reglementare în domeniul energiei, companii din industria hidroenergetică din România, operatori, producători de echipamente specifice, precum şi din ariile de activităţi adiacente, astfel încât să contribuie la progresul acestui sector extrem de important al industriei energetice.

Agenda evenimentului poate fi accesată aici: http://govnet.ro/Romanian-HydroPower-Energy-Summit-2015

Partnerii Summitului sunt: ANDRITZ Hydro, Biris Goran, Hidroelectrica, Schoenherr.

Despre GOVNET

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informaţii concentrate pe realitatea economico-politică şi pe climatul de afaceri ale României şi totodată, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este sa fim o sursă reală de informaţii şi de analize specifice din zona de business pentru cei interesaţi să investească în România şi căutăm să promovăm parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel şi conferinţe de afaceri.

Adrian Ion
Publisher

Tel: 021 210 52 87
adrian.ion@govnet.ro
www.govnet.ro