Poze GPeC

 • Andrei Radu CEO & Founder GPeC

  Poza: 95 de magazine online participă în Competiția GPeC 2018

 • Andrei Radu - CEO & Founder GPeC

  Poza: GPeC 2019 la start: magazinele online se pot înscrie în Competiția GPeC, iar GPeC SUMMIT „se joacă” pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București

 • GPeC SUMMIT - Cel Mai Important Eveniment de E-Commerce si Marketing Online din Romania si Europa Centrala si de Est

  Poza: Ultimele zile de înscrieri cu prețuri reduse la GPeC SUMMIT – Evenimentul Anului în E-Commerce

 • GPeC SUMMIT - Cel mai important eveniment de E-Commerce si Digital Marketing din Romania si Europa de Est

  Poza: Ryan Holiday, Vitaly Friedman, Andy Crestodina și Els Aerts sunt primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie!

 • GPeC 2015 - De 10 ani, cel mai important eveniment de E-Commerce din Romania

  Poza: A inceput GPeC 2015, editia de 10 ani!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul gpec.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la gpec. Pozele pe tema gpec cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul gpec, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la gpec, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la gpec.