De 8 Martie primesti discount 30%!

Timisoara - 3 martie 2008

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Comandati in 8, 9 si 10 martie unul din produsele Facturier si primiti discount de 30% la oricare din produsele noastre: Facturier Standard sau Facturier Retea.

De 8 Martie primesti discount 30%!

Cu reducerea de 30% Facturier Standard va fi la pretul de 174,3 lei +TVA iar Facturier Retea la pretul de 209,3+TVA.
Facturier este programul de facturare ce permite emiterea de documente fiscale (facturi fiscale, proforme, avize, si chitante).

Ce aduce in plus programul Facturier?

Un concept specific nou: generare automata a documentelor. Mai exact, programul permite generarea de facturi fiscale direct din facturile proforme, a avizelor si a chitantelor direct din factura fiscala.
Facturier Retea poate fi utilizat pe 10 calculatoare diferite si ofera facilitatea administratorului sa monitorizeze in orice moment documentele emise in retea direct din program. In plus, programul ofera rapoarte financiare in timp real, se ofera informatii despre baza de calcul, a unitatilor monetare utlizate si despre totalul TVA din toate documentele emise.
Pentru a va convinge de produsele noastre va invitam sa descarcati variantele demo disponibile pe site-ul nostru.
Comenzile se completeaza online pe site-ul nostru: www.facturier.ro.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne sunati la numarul de telefon 0256/289105 sau sa ne scrieti la adresa suport@facturier.ro.

Despre Graffco

Graffco este o companie de web design si web development care ofera solutii profesionale in ceea ce priveste promvarea pe web a clientilor sai.

Graffco SRL

suport@facturier.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffco/de-8-martie-primesti-discount-30