Graffiti BBDO


Descrierea companiei Graffiti BBDO

Interfata pentru Europa Centrala si de Est
Henkel Central Eastern Europe este sediul regional al companiei germane multinationale Henkel Group.
In prezent, Henkel CEE este cea de-a doua companie ca marime in cadrul Henkel Group, fiind precedata ca venituri doar de Germania. Henkel CEE coordoneaza activitatea regionala de pe 29 de piete cu un total de 420 milioane de locuitori: Austria, Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bielorusia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Georgia, Ungaria, Kazahstan, Kyrgystan, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Mongolia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia si Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Tadjekistan, Turkmenistan, Ucraina si Uzbekistan. Henkel CEE are 7,688 de angajati si venituri de 1.144 miliarde de Euro in 2004.

Henkel CEE este lider pe piata produselor destinate ingrijirii parului, pe piata adezivilor si a tehnologiilor de suprafata si ocupa o pozitie de varf pe piata detergentilor si a produselor de curatat, precum si pe piata produselor cosmetice.

Henkel Romania, filiala a Henkel CEE Vienna, activeaza pe piata detergentilor, a produselor cosmetice si a adezivilor din Romania inca din 1994, principalele sale marci – detergenti (Persil, Rex, Pur, Silan, Perwoll, Clin, Bref), cosmetice (Fa, Palette, Taft, Schauma, Gliss, Bac, Vademecum), adezivi (Ceresit, Moment, Pritt, Loctite, Teroson) detinand cote importante de piata in segmentele vizate. In anul 2004, compania Henkel Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 2.360 miliarde lei, avand ca. 300 angajati.

Comunicate Graffiti BBDO :

Vezi toate comunicatele companiei Graffiti BBDO.