145 DE COPII DIN CENTRE DE PLASAMENT AU MERS LA MARE CU SPRIJINUL ELITE ROMANIA

BUCURESTI - 20 august 2004

Comunicat tip General in Social

In perioada 9 – 14 august, compania Elite Romania a oferit o vacanta de vis pentru 145 de copii proveniti din centre de plasament din intreaga tara. Copii intre 5 si 18 ani din Baicoi, Breaza, Bucuresti, Cumpana, Galati, Peris, Piatra Neamt si Roman, au petrecut cateva zile de neuitat pe malul marii, la Complexul Delfinul din Navodari.

145 DE COPII DIN CENTRE DE PLASAMENT AU MERS LA MARE CU SPRIJINUL ELITE ROMANIA

Pe tot parcursul sederii la mare, Elite a pregatit copiilor mai multe surprize: jocuri pe plaja, concursuri, precum si excursii la Delfinariul din Constanta si la cetatea antica Histria. Echipa de fotbal a grupului a castigat marele premiu in cadrul campionatului taberei. Astfel, copiii au savurat fiecare moment al acestei saptamani pline de descoperiri. Micutii au fost asistati in permanenta de o echipa calificata, formata din 21 de persoane.

“Vara, visul oricarui copil este sa ajunga la mare, sa se joace pe plaja...Din pacate, exista multi copii pentru care acest vis ramane neimplinit. De ani de zile Elite Romania se implica in activitati caritabile iar vara aceasta am oferit o vacanta frumoasa copiiilor din centre de plasament. “Bucura-te de viata!” este expresia autentica a modului in care Elite Romania intelege sa sprijine comunitatea”, a spus Domnul Eli Rachmut, Director General Elite Romania.

Despre Graffiti BBDO


Actiunea desfasurata sub numele “Bucura-te de viata!” se alatura programului de acte caritabile pe care Elite Romania le-a desfasurat pana acum. Din dorinta de a fi parte activa a comunitatii, Elite Romania a initiat o campanie umanitara sustinuta, care a cuprins si renovarea unui azil de batrani, a unui centru de plasament, precum si cadouri pentru copii cu ocazia zilei de 1 iunie.

Roxana Poede
Graffiti BBDO
Tel: 221 02 00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/145-de-copii-din-centre-de-plasament-au-mers-la-mare-cu-sprijinul-elite-romania