Cei mai buni angajati din vanzari ai QAB recompensati cu un week-end la Atena

BUCURESTI - 9 martie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Programe de rewarding derulate de marile companii

Quadrant Amroq Beverages (QAB), imbuteliatorul si distribuitorul autorizat al bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova, ofera celor mai buni angajati ai sai din vanzari din anul 2003 un premiu inedit – un weekend la Atena. La excursie iau parte reprezentantii de vanzari directe si indirecte de la toate nivelele (de la nivelul de sales representative la cel de distribution director, incluzand categoria market development representative). Anul acesta, la excursie vor participa peste 135 de reprezentanti de vanzari ai QAB.

Programul de recompensare a fortei de vanzari a QAB doreste sa ofere modalitati inedite de recunoastere si recompensare a celor mai buni reprezentanti de vanzari din companie. Astfel, excursiile in strainatate reprezinta o modalitate de a evidentia meritele angajatilor respective, apreciati de conducerea companiei, dar si de a le oferi posibilitatea de a se bucura de momente de relaxare in cadrul echipei in care lucreaza. Programul a fost initiat cu patru ani in urma, destinatiile anterioare fiind Istanbul, Praga si Roma.

Angajatii recompensati prin acest program trebuie sa fi obtinut rezultate exceptionale in materie de vanzari pe parcursul anului trecut. Ei trebuie, de asemenea, sa lucreze in companie de cel putin un an, prin aceasta QAB dorind sa incurajeze cresterea loialitatii angajatilor prin programe speciale.

“Incercam sa aratam aprecierea si recunoasterea companiei prin mijloace cat mai variate, iar excursiile de acest tip sunt o modalitate potrivita. Pe aceeasi linie, am inaugurat toamna trecuta si o schema de recompensare destinata special angajatilor din vanzari, inspirata de modelul american, iar rezultatele individuale dar si de grup nu au intarziat sa apara: acesti colegi ai nostri care participa la programul de la Atena aduc dovada rezultatelor exceptionale ale companiei”, spune Anca Podoleanu, Human Resources Manager.

Quadrant Amroq Beverages este unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania. Compania de imbuteliere si distributie dezvolta in prezent programe variate de resurse umane, bazate pe conceptul de castigator (“Winning Concept”).

Despre Graffiti BBDO

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Graffiti BBDO, Ruxandra Voda
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/cei-mai-buni-angajati-din-vanzari-ai-qab-recompensati-cu-un-week-end-la-atena