Celebrul jucator de fotbal Thierry Henry a intrat in echipa Pepsi!

BUCURESTI - 15 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Sport

Incepand din aceasta luna, echipa internationala de jucatori Pepsi s-a extins cu inca un fotbalist de prim rang – Thierry Henry, jucatorul Arsenalului si al echipei nationale a Frantei.

Celebrul jucator de fotbal Thierry Henry a intrat in echipa Pepsi!

Thierry va completa lista numelor mari din fotbalul international, asociate cu Pepsi, respectiv: David Beckham, Roberto Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, Fernando Torres si Rafael van der Vaart.

In urma semnarii contractului, Henry a declarat: " Am vazut si eu, ca toata lumea, minunatele reclame pe care le-a avut Pepsi de-a lungul anilor. Intotdeauna am crezut ca sunt grozave. Asadar, cand s-a ivit oportunitatea de a ma alatura echipei Pepsi, decizia nu a fost greu de luat. Sper sa am o relatie buna, de lunga durata cu Pepsi si de-abia astept, cum cred ca asteapta toti fanii din intreaga lume, sa vad ce surprize va mai pregati Pepsi anul viitor."

Antonio Lucio, Chief Marketing Officer al PepsiCo International, a declarat: "Politica noastra este de a lucra cu nume mari din fotbalul international, iar contractul cu Thierry Henry este un exemplu excelent in acest sens. Atat pe teren cat si in afara acestuia, Thierry se potriveste perfect cu sloganul "Dare for more" si suntem incantati ca el sa se alature echipei noastre de super-staruri."

Despre Graffiti BBDO

Pepsi International, divizie a PepsiCo Inc, are o lunga traditie legata de fotbal si s-a bucurat de-a lungul timpului de parteneriate cu unii dintre cei mai mari jucatori si cele mai mari cluburi din lume, printre care Real Madrid, Manchester United. Unindu-si fortele cu Thierry Henry, Pepsi va oferi mult mai multe experiente fotbalistice unice consumatorilor din intreaga lume.
Ioana Manoiu, Graffiti BBDO, 221 02 00

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/celebrul-jucator-de-fotbal-thierry-henry-a-intrat-in-echipa-pepsi