“Fotografii Cool!” Culoare si savoare in campania Kodak-Pepsi!

BUCURESTI - 7 iulie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB), unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, imbuteliatorul autorizat si distribuitorul bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova si M.T.IL.Rom 2000, distribuitorul autorizat al produselor Kodak in Romania impreuna cu reteaua nationala de Magazine Kodak Express, organizeaza in aceasta vara campania “Fotografii Cool!”.

“Fotografii Cool!” Culoare si savoare in campania Kodak-Pepsi!

Sub deviza“Culoare si…savoare la fiecare procesare”, Magazinele Kodak Expess participante ofera ca premii produse Pepsi – o sticla de 0.5 l pentru procesarea unui film de 24 de pozitii, doua sticle de 0.5 l pentru procesarea unui film de 36 de pozitii si un coolerbag plus o sticla de Pepsi de 1l pentru procesarea digitala a 100 de fotografii. Prelucrarea fotografiilor se realizeaza pe echipamente de ultima generatie, folosind produse Kodak pentru obtinerea unor fotografii de cea mai buna calitate. Perioada de desfasurare a campaniei este 15 iunie – 31 august.

Postere viu colorate si vitrine frigorifice Pepsi instalate in peste 100 de magazine Kodak Express in toata tara anunta premiile campaniei. Promovarea se mai realizeaza si prin spotul radio difuzat pe toata durata de derulare a campaniei pe posturile Europa FM, Pro FM, Kiss FM si Mix FM.

Despre Graffiti BBDO

Vara aceasta are culoare si savoare cu Kodak si Pepsi!
Ruxandra Voda
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/fotografii-coolculoare-si-savoare-in-campania-kodak-pepsi