In aceasta vara fierbinte, 7-UP ICE iti lasa gura gheata!

BUCURESTI - 28 iulie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intr-o vara care se anunta a fi torida, cu temperaturi de 40 de grade,
7-UP, cunoscuta bautura racoritoare cu gust de lemon-lime, lanseaza o varianta super-racoritoare: 7-UP ICE!

7-UP ICE contine un ingredient pe baza de menta, care iti ofera o senzatie intensa si persistenta de racoare, o senzatie de “inghetare a gurii”, timp de cateva minute.

Imaginea 7-UP ICE este cunoscutul personaj Fido Dido. 7-UP ICE va fi, fara indoiala, cea mai “racoritoare” inovatie a acestei veri. La plimbare sau pe plaja, consumat simplu sau in diverse amestecuri in cocktail-uri, va fi bautura ideala pentru zilele caniculare de vara.

Noul produs este disponibil in Romania incepand cu luna iulie, in sticle de 0.5, 1 L si 2 litri PET.

Lansarea 7-UP ICE este promovata in Romania prin spoturi TV, machete de presa si materiale promotionale la punctele de vanzare.

Aceasta lansare vine in urma altor surprize pregatite de 7-UP in acest an consumatorilor romani. In luna aprilie a fost relansat celebrul Fido Dido, care a reprezentat ani de-a randul imaginea bauturii racoritoare. In plus, a mai fost introdusa si varianta fara zahar, 7-UP Light, cu o campanie publicitara originala, care s-a bucurat de mare succes in randul tinerilor romani.

Lansata in anul 1929, 7-UP a fost prima bautura racoritoare carbonatata cu aroma de lemon-lime din lume.

Despre Graffiti BBDO

Produsele din gama 7-UP, alaturi de celelalte produse PepsiCo, sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de Quadrant Amroq Beverages, imbuteliatorul autorizat al companiei .

Ioana Manoiu
Graffiti BBDO
Tel: 221.02.00; 0722.700.265

ioana_manoiu@graffiti.bbdo.ro