Joburi pentru studenti la QAB

BUCURESTI - 9 martie 2004

Comunicat tip General in Social

Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB), imbuteliatorul autorizat al Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova, ofera studentilor sansa de a debuta in cariera in cadrul companiei. Programul, intitulat QAB Career,
se desfasoara in perioada februarie - septembrie 2004 si se adreseaza studentilor care isi doresc sa debuteze in cariera in cadrul unei companii internationale de succes, QAB fiind unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania.

Joburi pentru studenti la QAB

QAB Career ofera studentilor din anii terminali ai diferitelor universitati sansa de a face parte dintr-o echipa tanara si dinamica, de a se inscrie in cursa pentru succes. In cadrul programului QAB Career, QAB urmeaza sa ii primeasca pe tinerii angajati provenind din randurile studentilor in cadrul departamentelor vanzari, marketing, purchasing, laboratorul de calitate si in productie.

Implementarea programului QAB Career implica mai multe etape: inscrierea in program – detalii referitoare la inscriere fiind disponibile pe site-ul www.fwd.aiesec.ro; selectionarea studentilor inscrisi in program, care urmeaza sa devina parte a echipei QAB; derularea programului de stagiu in cadrul companiei, pe o durata determinate.

“Compania noastra doreste sa ofere tinerilor din mediul universitar sansa de a debuta in cariera, sansa pe care, din pacate, multe companii o refuza tinerilor aflati la inceputul drumului. Ne adresam studentilor din anii terminali, dorind sa selectionam pentru angajare aproximativ 20 de persoane, pentru prima etapa (februarie-mai 2004), urmand ca apoi programul sa fie extins (in a doua jumatate a anului in curs). Singurul lucru realmente important este ca tinerii nostri colegi, astfel recrutati, sa fie capabili, ambitiosi si dornici de afirmare – noi oferindu-le un mediu tanar si dinamic de lucru, oportunitati de dezvoltare a cunostintelor profesionale, programe unice de resurse umane”, declara Anca Podoleanu, Human Resources Manager QAB.

QAB Career este un program realizat de Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB) in colaborare cu AIESEC si cu sprijinul Lugera & Makler, in cadrul programului Forward.

Despre Graffiti BBDO

Pentru mai multe informatii despre Programul QAB Career, contactati www.fwd.aiesec.ro.
GraffitiBBDO, Ruxandra Voda, PR Director
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/joburi-pentru-studenti-la-qab