MEDICII VETERINARI SI ROLUL LOR IN CUNOASTEREA NEVOILOR NUTRITIONALE ALE ANIMALELOR DE COMPANIE

BUCURESTI - 16 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Sanatate

Asociatia Generala a Medicilor Veterinari din Romania si compania Masterfoods Romania, producatoare a cunoscutelor marci de hrana pentru animale de companie Whiskas, Pedigree, Chappi si Kitekat organizeaza un simpozion cu tema “Medicii veterinari si rolul lor in cunoasterea nevoilor nutritionale ale animalelor de companie”, pe data de 17 noiembrie, intre orele 10:00h -- 16:00h, la hotelul Crowne Plaza din Bucuresti.

MEDICII VETERINARI SI ROLUL LOR IN CUNOASTEREA NEVOILOR NUTRITIONALE ALE ANIMALELOR DE COMPANIE

Evenimentul se adreseaza medicilor veterinari din intreaga tara si se doreste a fi o platforma de dezbatere a unor probleme de nutritie specifice animalelor de companie, a ultimelor noutati din domeniu precum si a unor noi abordari in business-ul veterinar.

In cadrul simpozionului vor sustine prezentari personalitati ale medicinii veterinare din Romania, precum Dr. Horatiu Olaru, Presedintele Asociatiei Generale a Medicilor Veterinari din Romania, Dr. Cristian Duicu, Vicepresedinte al Agentiei Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, si reprezentanti ai Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti. De asemenea, specialisti in medicina veterinara din tara, proprietari de cabinete veterinare, vor vorbi despre ce inseamna succesul in business-ul veterinar si care sunt ingredientele acestuia.

La eveniment va fi prezent de asemenea Drul Damir Skok, reprezentantul regional al renumitului centru mondial de cercetare in domeniul ingrijirii si nutritiei animalelor, Centrul WALTHAM pentru Nutritia Animalelor de Companie. Drul Damir Skok va descrie activitatea centrului si va vorbi despre aspecte specifice precum “Intoleranta alimentara la caine”, “Obezitatea la caine”, “Aminoacizi esentiali si rolul lor in sanatatea pisicii” etc.

Despre Graffiti BBDO

In ultimele decenii, Centrul Waltham a avut o influenta majora in domeniul ingrijirii si nutritiei animalelor de companie, un domeniu care se dezvolta extrem de rapid. In fiecare an, milioane de dolari sunt investiti in programele de cercetare desfasurate de WALTHAM, care sprijina medicina veterinara si producatorii de hrana pentru animale, in determinarea si satisfacerea nevoilor nutritionale si de comportament ale animalelor de companie. WALTHAM reprezinta stiinta care sta la originea unor marci consacrate la nivel mondial precum Pedigree si Whiskas, Chappi si Kitekat precum si Cesar, Sheba, etc.

Waltham si-a castigat statutul de autoritate stiintifica in randul veterinarilor, crescatorilor, proprietarilor de animale si in mediul academic, fiind in mod cert un lider mondial in domeniul ingrijirii si nutritiei animalelor de companie.

Roxana Poede, Graffiti BBDO, tel: 021 - 221 02 00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/medicii-veterinari-si-rolul-lor-in-cunoasterea-nevoilor-nutritionale-ale-animalelor-de-companie