Mountain Dew Skate Park Trophy 2004 Adrenalina, distractie, premii si mult Mountain Dew!

BUCURESTI - 21 mai 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Mountain Dew da startul intr-o competitie unica in Romania: Mountain Dew Skate Park Trophy 2004, un concurs de aggressive in-line skating dotat cu premii in valoare totala de peste 4000 de dolari.

Mountain Dew Skate Park Trophy 2004 Adrenalina, distractie, premii si mult Mountain Dew!

Adresandu-se celor pasionati de performante pe role, competitia este deschisa tinerilor amatori de senzatii tari, distractie, muzica, premii si Mountain Dew. Cele 6 etape de calificare se vor desfasura in Bucuresti, o data la doua saptamani (sambata), incepand din 22 mai, in Mountain Dew Skate Park Herastrau si Tineretului.

Fiecare etapa, pe langa premiile in bani acordate, ii va puncta pe primii 5 clasati, cei mai buni 15 din toate cele 6 etape urmand sa mearga mai departe in finala ce va avea loc pe 14 august, in Mountain Dew Skate Park Herastrau.

Zonele de concurs amenajate in Herastrau si Tineretului ii asteapta pe toti amatorii de sporturi pe role si senzatii tari sa se alature echipelor Mountain Dew care vor fi prezente la Mountain Dew Skate Park.

Prima etapa va debuta sambata, 22 mai, orele 16.00, in Parcul Herastrau, la Mountain Dew Skate Park Herastrau.

Mountain Dew, o marca PepsiCo, este asociat spiritului tanar si sporturilor extreme.

Despre Graffiti BBDO

Partenerii Mountain Dew in derularea acestui proiect sunt MTV Romania, Radio 21, FHM, B-24-FUN si Popcorn.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: Graffiti BBDO, Ioana Manoiu, telefon: 221 02 00/0722 700 265.
ioana_manoiu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/mountain-dew-skate-park-trophy-2004adrenalina-distractie-premii-si-mult-mountain-dew