Mountain Dew Skate Park Trophy 2004 Primul campionat de aggressive in-line skating din Romania

BUCURESTI - 23 august 2004

Comunicat tip General in Sport

Mountain Dew a dat startul intr-o competitie unica in Romania: Mountain Dew Skate Park Trophy 2004, primul campionat de aggressive in-line skating, dotat cu premii in valoare totala de peste 4000 de dolari.

Mountain Dew Skate Park Trophy 2004 Primul campionat de aggressive in-line skating din Romania

Pana acum, nu a mai existat in Romania o competitie de asemenea anvergura, cu premii substantiale (locul 1: 1000 usd, locul 2 : 750 usd, locul 3 : 500 usd, oferite de Mountain Dew)

Adresandu-se celor pasionati de performante pe role, competitia a fost deschisa tinerilor amatori de senzatii tari, distractie, muzica, premii si Mountain Dew. Cele 6 etape de calificare ale primei editii s-au desfasurat in Bucuresti, o data la doua saptamani (sambata), incepand din 22 mai, in Mountain Dew Skate Park Herastrau si Tineretului. Foarte multi tineri au dorit sa participe la aceasta competitie. Au fost aprox 80 de participanti la fiecare etapa, din toata tara.

Fiecare etapa, pe langa premiile in bani acordate, i-a punctat pe primii 5 clasati, iar cei mai buni 20 din toate cele 6 etape s-au calificat in finala care a avut loc pe 21 august, in Mountain Dew Skate Park Herastrau.

Castigatorii primei editii a Mountain Dew Skate Park Trophy, la cele doua sectiuni, sunt :
Half Pipe :
1.Sarbu Silvian (100 usd)
2.Vlad (80 usd)
3.Aiu (70 usd)
Street :
1.Dumitru Cosmin (Dumi) – 1000 usd
2.Militaru Mihai (Mili) – 750 usd
3.Bivol Mihai (Mihaita) si Andrei Stoian (Killer) – 250 usd fiecare

Despre Graffiti BBDO

Un adevarat “flux de adrenalina”, MOUNTAIN DEW este asociat cu sporturi extreme precum BMX biking, roller-blading, skate-boarding, snow-boarding, motociclism “free-style” sau bungee jumping. Printre ambasadorii MOUNTAIN DEW pe plan international se numara campioana braziliana la roller-blading Fabiola Da Silva, celebrul biker american Chad Kagy, skateboarder-ii Rune Glifberg si Pat Chanita si multi altii.
Ioana Manoiu
Graffiti BBDO
ioana_manoiu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/mountain-dew-skate-park-trophy-2004primul-campionat-de-aggressive-in-line-skating-din-romania