O NOUA IDENTITATE VIZUALA PENTRU PATE SIBIU

BUCURESTI - 4 iunie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pate Sibiu, produs al companiei Scandia Romana SA, s-a relansat in luna mai pe piata romaneasca cu un aspect nou, mai modern si mai elegant. Prin imbinarea unor culori atractive, noua eticheta doreste sa sublinieze dinamismul si preocuparea permanenta a companiei in ceea ce priveste evolutia produselor sale. Noua grafica isi propune de asemenea sa consolideze pozitia produsului in categoria premium.

O NOUA IDENTITATE VIZUALA PENTRU PATE SIBIU

“Pate Sibiu se numara in topul preferintelor consumatorilor romani. Am hotarat sa schimbam design-ul etichetei produsului tocmai pentru a evidentia aceasta optiune a consumatorilor. Rezultatul iese din tipare si se remarca mai usor la raft. Acum consumatorii nostri vor gasi mai usor produsele lor preferate in magazine”, declara Sorin Bozdog, Director Comercial Scandia Romana.

Noua identitate vizuala a Pate-ului Sibiu este promovata si printr-un spot difuzat pe posturile nationale de televiziune. Reclama creata si realizata de Graffiti BBDO sub forma unei amuzante poezioare populare, ilustreaza ideea ca Pate Sibiu este o marca romaneasca de traditie, a carei calitate s-a situat constant la cele mai inalte standarde.

Realizat dupa o reteta clasica, pate-ul Sibiu este cel mai bine vandut produs al companiei, datorita caruia Scandia Romana SA a devenit lider pe piata de pate la conserva, cu o cota valorica totala de circa 39% (sursa: ACNielsen, perioada februarie-martie 2004). Un produs de inalta calitate, Pate Sibiu se adreseaza consumatorilor cu venituri ridicate si medii si este disponibil in magazine in urmatoarele variante: Pate Sibiu de porc, pui, vita, picant, cu ficat de gasca, cu ciuperci si Pate Sibiu dietetic.

Seria de noutati din gama Pate Sibiu continua in aceasta luna si cu lansarea Pate-ului Sibiu de Vita, un produs hranitor, bogat in proteine si cu un continut scazut de grasimi, pentru persoanele interesate de o alimentatie sanatoasa. De asemenea, la cererea speciala a consumatorilor, sortimentele de Pate Sibiu de gasca, picant, si cu ciuperci sunt acum disponibile si in varianta de 120 de grame.

Despre Graffiti BBDO

In prezent, Scandia Romana produce diferite sortimente de conserve, impartite in 3 categorii: pateuri (80% din productie – Pate Poiana, Pate Sibiu, Pate Sibiel, Pate Bucegi), conserve din carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi etc) si mancaruri (ciorba de burta, costita cu fasole, gulas de vita, de porc, sarmale etc).
Roxana Poede, Graffiti BBDO, tel: 221 02 00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/o-noua-identitate-vizuala-pentru-pate-sibiu