Peste 600 kg de hrana pentru catei donate in cadrul programului “La fratiorii mei te-ai gandit?”

BUCURESTI - 27 octombrie 2005

Comunicat tip General in Social

Programul de donatii de hrana de catei, derulat de Pedigree® in trei magazine mari din Bucuresti, a inregistrat un mare succes in randurile iubitorilor de animale din Capitala: acestia au donat 339 kg de hrana pentru catei intr-un interval de doua saptamani. Programul intitulat “La fratiorii mei te-ai gandit?”, initiat de Pedigree® cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor de Companie, s-a desfasurat in perioada 2 – 14 octombrie, in Carrefour Militari, Carrefour Orhideea si Selgros Baneasa.

In cadrul programului, Pedigree®, in colaborare cu Fundatia “Daisy Hope” si cu sprijinul magazinelor Carrefour si Selgros, a invitat iubitorii de animale din Bucuresti sa doneze orice marca de produs de hrana pentru catei in sprijinul cainilor fara stapan aflati in adapotul fundatiei Daisy Hope. La finalul programului, Pedigree® a dublat cantitatea de produse donate cu produse proprii. Astfel, in total, s-au donat adapostului Fundatiei Daisy Hope peste 600 kg de hrana pentru catei.

“Cu sprijinul Pedigree si al tuturor iubitorilor de animale, speram ca vom reusi sa prelungim viata sutelor de caini fara stapan pe care ii ingrijim in prezent in adapostul fundatiei noastre”, a declarat Aura Maratas, Presedinte al Fundatia “Daisy Hope”.

Fundatia Daisy Hope este o organizatie non-profit care depinde in intregime de generozitatea semenilor. Adapostul fundatiei gazduieste si are grija de 250 de caini fara stapan care au nevoie de ajutorul nostru.

Despre Graffiti BBDO

PEDIGREE® este rezultatul unei lungi si bogate experiente stiintifice in domeniul ingrijirii si hranirii cainilor. Produsele PEDIGREE® sunt recunoscute in intreaga lume atat de catre consumatori si de piata precum si de profesionistii in domeniu (crescatorii de caini, veterinari, nutritionistii pentru animale).
Roxana Poede, Graffiti BBDO
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/peste-600-kg-de-hrana-pentru-catei-donate-in-cadrul-programului-la-fratiorii-mei-te-ai-gandit