Prigat pentru toti la “Bucuresti Macadam”, un maraton dotat cu numeroase premii

BUCURESTI - 21 mai 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Prigat ii invita atat pe cei mari, cat si pe cei mici, la maratonul intitulat “Bucuresti Macadam”, care va avea loc duminica, 23 mai. In calitate de sponsor principal, Prigat va oferi tuturor participantilor o sursa suplimentara de energie, care sa ii stimuleze pe parcursul traseului.

Prigat pentru toti la “Bucuresti Macadam”,  un maraton dotat cu numeroase premii

Organizat de Uniunea Francezilor din Strainatate, “Bucuresti Macadam” cuprinde doua circuite de maraton: unul de 4 km, altul de 13 km. Startul se da la ora 10.00, in Piata Charles de Gaulle, la intrarea in Parcul Herastrau (punctul de sosire fiind situat in acelasi loc), unde va fi organizata si o zona de animatie. Pe ambele circuite vor exista puncte de revitalizare, la care concurentii vor fi intampinati cu Prigat si alte produse energizante. Maratonul doreste sa stimuleze sportivitatea si spiritul de competitie, oferind numeroase premii. In plus, toti participantii vor primi cate un tricou si o medalie.

Despre Graffiti BBDO

Prigat este un brand al Quadrant Amroq Beverages (QAB), unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania. QAB este imbuteliatorul autorizat si distribuitorul Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Perla in Romania si Republica Moldova.
Graffiti BBDO, Ruxandra Voda
ruxandra_voda@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/prigat-pentru-toti-la-bucuresti-macadam-un-maraton-dotat-cu-numeroase-premii