Responsabilitatea sociala a companiilor: Sprijin pentru institutii sanitare din partea Quadrant Amroq Beverages

BUCURESTI - 19 august 2004

Comunicat tip General in Social

Quadrant Amroq Beverages S.A. (QAB), unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, imbuteliatorul autorizat al bauturilor racoritoare Pepsi, Prigat, Lipton Ice Tea si al apei minerale Roua Muntilor in Romania si Republica Moldova, se implica in derularea unui program de sprijinire a unor institutii sanitare de renume din Bucuresti. Valoare programului derulat in aceasta vara de catre companie este de cca 55,000 USD.

Institutiile sanitare care au beneficiat de sprijinul Quadrant Amroq Beverages sunt Institutul de Fono-Audiologie si Chirurgie Functionala ORL “Prof. Dr. Dorin Hociota” si Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului “Prof. Dr. Alfred Rusescu”. Referindu-se la acest subiect, Anca Podoleanu, Director de Resurse Umane QAB spune ca “orice companie privata are obligatia morala de a sprijini comunitatea din care face parte, de a investi macar o mica parte din veniturile sale in cei care au nevoie de ajutor – spitalele fiind intr-o astfel de situatie. Trebuie sa vedem dincolo de profitul nostru: profitul oamenilor.”

Institutul de Fono-Audiologie si Chirurgie Functionala ORL “Prof. Dr. Dorin Hociota” a realizat, prin suportul companiei de imbuteliere si distributie, repunerea in functiune a combinei CO2 Sharplan-Lumenis, laser chirurgical ce permite realizarea interventiilor chirurgicale ORL.

Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului “Prof. Dr. Alfred Rusescu” va beneficia, in urma derularii programului cu QAB, de o reorganizare cailor de acces in policlinica institutului. Aceasta policlinica este vizitata zilnic de cca 100 copii, parte dintre ei fiind retinuti spre internare. Referindu-se la proiectul derulat impreuna cu QAB, Prof. Dr. Ioan Gherghina declara: “Apreciez gestul companiei si doresc sa le multumesc – inseamna enorm de mult pentru noi un sprijin concret si venit atunci cand chiar este nevoie de el.”

Despre Graffiti BBDO

Quadrant Amroq Beverages adreseaza un apel tuturor companiilor private pentru a se implica in programe menite a sustine sistemul de sanatate din Romania.
Raluca Burileanu
raluca_burileanu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/responsabilitatea-sociala-a-companiilor-sprijin-pentru-institutii-sanitare-din-partea-quadrant-amroq-beverages