Starurile Pepsi intra in arena!

BUCURESTI - 13 august 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Din luna august, si consumatorii romani vor beneficia de prezenta in magazinele din intreaga tara a unor vedete de talie internationala: Britney Spears, Pink, Beyonce Knowles si Enrique Iglesias. Starurile Pepsi intra in arena, in rol de gladiatori, in noua campanie ce include produsele din grupul PEPSI LA PUTEREA 5 (Pepsi, Pepsi Light, Pepsi Max, Pepsi Twist si Pepsi Twist Light) in ambalaje PET de 0.5, 1L si 2 L.

Odata cu lansarea campaniei “Gladiatoarele” in Romania, Pepsi a pregatit o editie speciala a ambalajelor produselor sale, cu imaginea vedetelor muzicale Pepsi pe eticheta. Din aceasta luna, celebrul spot in care evolueaza cele 4 vedete internationale va fi difuzat pe principalele statii TV, atat in varianta integrala de 3 minute, cat si in varianta de 30 de secunde, durata standard a unei reclame.

Gladiatoarele” este o reclama absolut senzationala a carei actiune se petrece in Roma antica, in arena din Colosseum. Britney, Pink si Beyonce sunt niste frumoase gladiatoare, care trebuie sa-l distreze pe imparatul cel crud, intruchipat de Enrique. Dar ele nu se supun asa de usor, ci dimpotriva. In foarte scurt timp vor intoarce multimea impotriva imparatului pe celebra melodie “We will rock you” a formatiei Queen, care va zgudui la propriu Colosseum-ul. Lucrurile iau o intorsatura amuzanta si intr-un final, toata lumea bea Pepsi...

Noua campanie a fost lansata oficial la concertul Pink din cadrul festivalului Cerbul de Aur, la care Pepsi a fost sponsor.

Pepsi are o lunga traditie muzicala, aducand experiente unice fanilor din peste 170 de tari. Pink, Beyonce, Britney si Enrique se alatura listei impresionante de artisti internationali cu care PepsiCo a colaborat in trecut, printre care se numara Shakira, Ricky Martin, Robbie Williams, Janet Jackson si Spice Girls.

Despre Graffiti BBDO

Produsele PepsiCo sunt imbuteliate si distribuite in Romania si Republica Moldova de Quadrant Amroq Beverages.


Ioana Manoiu, Graffiti BBDO
Tel: 221 02 00
ioana_manoiu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/starurile-pepsi-intra-in-arena