Un roman printre cei mai buni oameni de vanzari ai PepsiCo la nivel mondial: un membru al echipei de vanzari QAB a fost premiat de catre PepsiCo cu premiul Ring of Honor

BUCURESTI - 27 iulie 2004

Comunicat tip General in Industrie

Narcis Paicu, Market Developer in cadrul echipei de vanzari Quadrant Amroq Beverages din Craiova, a fost premiat cu distinctia Ring of Honor de catre PepsiCo, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Cartierul General PepsiCo din New York. Quadrant Amroq Beverages, unul dintre cei mai mari investitori americani in Romania, este imbuteliatorul autorizat si distribuitorul marcilor PepsiCo in Romania si Republica Moldova si totodata producatorul si distribuitorul marcilor Lipton Ice Tea, Prigat si Roua Muntilor in cele doua tari .

Dintre cei 85 000 de oameni de vanzari PepsiCo la nivel mondial, Narcis Paicu a primit o distinctie speciala din partea PepsiCo pentru contributia sa deosebita la succesele inregistrate de companie.

“The President’s Ring of Honor este o recunoastere a celui mai bun dintre cei mai buni oameni din forta noastra de vanzari”, a spus Steven S. Reinemund, Presedinte si CEO PepsiCo. “Narcis Paicu a demonstrat excelenta, elanul si abilitatea de a obtine rezultate care mentin PepsiCo in topul companiilor globale de produse de larg consum”, incheie Reinemund.

Paicu a fost de asemenea recunoscut ca facand parte dintr-un grup special de 217 persoane al oamenilor de vanzari din diviziile PepsiCo si imbuteliatorii PepsiCo in sistem de franciza: Frito-Lay North America, Foodservice and Vending, Pepsi-Cola North America, The Pepsi Bottling Group, Pepsi Bottling Ventures, PepsiAmericas, PepsiCo International si QTG Sales.

In anul 2003, echipa QAB de vanzari a inregistrat rezultate deosebite. Din aceasta echipa de invingatori, doua persoane s-au detasat avand rezultate deosebite in vanzari: Narcis Paicu in Zona Craiova si Alin Bebeselea din Pitesti. Cei doi au fost invitati intr-o prima etapa a concursului Ring of Honor la Cannes.

Despre Graffiti BBDO

Inregistrand venituri de cca 27 miliarde dolari in 2003, PepsiCo este cea de-a patra companie producatoare de produse alimentare si bauturi la nivel mondial. PepsiCo include Frito-Lay – cel mai mare producator si distribuitor de snacks, Pepsi-Cola – cea de-a doua companie de bauturi racoritoare din lume, Tropicana – cel mai mare producator si distribuitor de sucuri branduite, Gatorade – liderul pietei mondiale de bauturi tip sport drink si Quaker Foods.
Graffiti BBDO, Raluca Burileanu
raluca_burileanu@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/un-roman-printre-cei-mai-buni-oameni-de-vanzari-ai-pepsico-la-nivel-mondial-un-membru-al-echipei-de-vanzari-qab-a-fost-premiat-de-catre-pepsico-cu-premiul-ring-of-honor