GraFX lanseaza primele ebook-uri pentru copii in limba romana, disponibile si pe iPhone

Targu Mures - 16 februarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

“Amintiri din copilarie”, “Capra cu trei iezi” sau “Harap Alb” sunt doar cateva dintre povestile romanesti care sunt disponibile incepand de astazi si pe iPhone, prin noua aplicatie lansata de GraFX. Ilustratiile sunt oferite de Studioul de diafilme si diapozitive Ion Creanga din Bucuresti.

Promotional, parintii pot downloada gratuit pentru copiii lor “Povestea porcului” la http://itunes.apple.com/us/app/povestea-porcului/id353117418?mt=8.

Colectia cuprinde un total de saizsprezece carti electronice in limba romana care au ca subiect cele mai cunoscute povesti romanesti, descarcabile direct din Apple Store.

“Oriunde s-ar afla, in masina sau acasa, ebook-urile pot fi vizualizate/citite permanent de catre copii in timp ce tu, ca parinte esti la volan sau prin casa. In plus, datorita formatului electronic, cartile sunt mult mai usor de transportat si pastrat. Ai toata colectia pe Iphone, nu mai ai nevoie de o geanta in plus in masina sau de inca un raft in biblioteca.” a declarat Valics Lehel, CEO GraFX.

Alte titluri disponibile in colectie sunt “Fat frumos din lacrima”, “Pupaza din tei”, “Ispravile lui Pacala – Fuga”, “Banutul”, “Dumbrava minunata”, “Praslea cel voinic”, “Povestea unui mar”, “Fata babei si fata mosneagului”, “Casuta din padure”, “Mesterul Manole”, “Fram, ursul polar”, “Stejarul din Borzesti”.

Despre GraFX srl

GraFX este o companie cu 12 ani de experienta in dezvoltarea de solutii software pentru internet si e-commerce. Printre realizarile companiei se numara dezvoltarea portalului acasa.ro si Castigarea Premiului de inovatie PHP Classes.

Proiectul de fata face parte dintr-o initiativa de a dezvolta aceasta nisa de piata, cartile electronice pentru copii fiind disponibile si in format PC pe www.ecarti.net.
GraFX srl
Tg-Mures 540463
str Ramurele 25/7
0265-311600
http://www.ecarti.net
office@grafx.ro