Grande Panini, de acum livrat direct la tine acasa sau la birou

BUCURESTI - 4 decembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Internet

Incepând cu 30 noiembrie 2012, odata cu lansarea site-ului www.grandepanini.ro, brand-ul Grande Panini este mai aproape de cei care doresc sa descopere sandwich-urile premium cu specific italienesc si cu gust rafinat. Am creat acest site pentru ca stim ca dorinta fiecaruia este sa aiba parte de o masa copioasa si cu un gust deosebit si ne-am gandit sa venim in intampinarea dorintelor atat a persoanelor care sunt la birou si isi doresc un pranz consistent si sanatos, cat si a celor ce sunt acasa si vor sa incerce una dintre specialitatile italiene.

Grande Panini, de acum livrat direct la tine acasa sau la birou
 Prin Grande Panini se intelege rasfat culinar, gust sofisticat si tipic italienesc, si, nu in ultimul rand, clipe de relaxare si de desfatare. Mai mult, acesta promoveaza „la buona vita“, atat prin produsele sanatoase pe care le comercializeaza, cat si prin momentele de savoare oferite in pauzele de masa.

.

Astfel ca, indiferent despre ce perioada a zilei este vorba, Grande Panini are o solutie savuroasa si mereu diversificata pentru fiecare dintre dumneavoastra.Prin intermediul paginii speciale, utilizatorii vor putea sa vizualizeze produsele disponibile, pe care le vor putea apoi comanda atat telefonic, cat si prin email, fiindu-le livrate acolo unde isi doresc.

Datorita succesului inregistrat in urma colaborarii cu diferite companii (cum ar fi Gloria Jean's Coffees,benzinăriile Agip din București sau cafenele si pub-uri din Centrul Istoric al Capitalei) si a feedback-ului pozitiv primit din partea consumatorilor, compania Kea Panini a hotarat sa creeze o pagina speciala de internet, prin intermediul careia cei dornici sa ia o masă rapida, consistenta, gustoasa si accesibila sub aspect financiar vor putea comanda sandwich-urile preferate.

Asadar,puteti opta pentru a comanda mancare la birou sau la  domiciliu. Pentru a le putea fi livrate produsele, utilizatorii trebuie sa indeplineasca o singura cerinta, si anume comanda să fie de minimum 50 de lei. Timpul de livrare variaza între 45 şi 60 de minute, în functie de zona.

Fiecare dintre noi are anumite preferinte vis-a-vis de gustul sau aroma alimentelor consumate, iar pentru ca noi ne-am propus sa raspundem dorintelor oricarei persoane care ne contacteaza, am creat o gama vasta de sandwich-uri apetisante si sanatoase,precum:

- Panini Romagna: panini, prosciutto cotto, emmental si salata iceberg;

- Panini Bologna: panini, mozarrella, modtadella si salata iceberg;

- Panini Tradizionale: panini, pancetta, crema de branza, rosii cherry coapte, oregano si busuioc;

- Panini Vegetariano: panini, ciuperci, dovlecei, vinete, rosii cherry, rucola, otet balsamic, ulei de masline, oregano, busuioc, sare si piper;

- Panini Primavere: panini, prosciutto, brie, rosii cherry, salata iceberg si rucola;

- Panini Rustico: panini, mozzarella, salam Milano, speck si salata iceberg;

- Panini Quatro Formaggi: panini, crema de branza, mozzarella, brie, emmental, rosii cherry, salata iceberg si rucola;

- Panini Milano: panini, salam Milano, emmental, speck, prosciutto si rucola;

- Panini Grande: panini, prosciutto, mozzarella, speck, salam Milano si salata iceberg.

Va asteptam sa incercati alaturi de noi o masa sanatoasa, savuroasa, cu un gust deosebit si cu arome italiene.

Despre Grande Panini

Compania Kea Panini SRL a fost infiintata în anul 2011, principalul sau obiect de activitate fiind producerea de sandwich-uril cu specific italienesc, de tip panini. Varietatea produselor și calitatea ingredientelor folosite in realizarea acestora au oferit o noua experienta gastronomica clientilor mai multor companii din Bucuresti. Preturile atragatoare si gustul rafinat al sandwich-urilor au făcut ca, la doar 12 luni de functionare, sa apara un nou brand, Grande Panini.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grande-panini/grande-panini-de-acum-livrat-direct-la-tine-acasa-sau-la-birou