Grapefruit premiată pentru rebrandingul Afrodita

BUCURESTI - 8 martie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Grapefruit este agenţia câştigătoare a unui premiu la categoria „Notable” în cadrul ediţiei 2009 a ReBrand 100® Global Awards, pentru designul de ambalaj creat pentru Afrodita (Vinexport).

Afrodita a beneficiat de un nou design de ambalaj pentru trei sortimente (demisec, fragi, piersici). Acest proces reprezintă revitalizarea unei mărci Vinexport de succes din anii ’90. Relansarea s-a făcut într-un moment propice atât pentru produsul în sine, în perioada sărbătorilor de iarnă consumul de vinuri spumante fiind cel mai mare din an, cât şi pentru strategia Vinexport, care îşi împrospătează portofoliul cu branduri competitive.

Pe o piaţă a vinurilor spumante în care perioada de sărbători de iarnă este răspunzătoare de 60% din vânzările anuale, Afrodita a atins în două luni de la lansare o cotă de piaţă (ca volum) de aproape 5%, un succes important, având în vedere că produsul anterior Afrodita nu a existat pe piaţă în ultimii ani.

Despre Grapefruit

Despre ReBrand 100®

Premiile ReBrand 100 atestă cele mai eficiente transformări de brand la nivel internaţional: prin repoziţionare, revitalizare şi redesign al elementelor de brand existente pentru a atinge obiectivele strategice propuse. Organizat de ReBrand™, singura sursă pentru studii de caz şi programe despre procese eficiente de rebranding, ReBrand 100 este jurizat în fiecare an de o echipă de personalităţi internaţionale marcante din varii domenii cu preocupări pentru branding şi comunicare de brand.

Despre Grapefruit

Grapefruit este o agenţie românească de branding, cu birouri în Iaşi şi Bucureşti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienţi din 13 ţări, pe patru continente, printre care se numără Antibiotice, Pfizer, Dacia, Vodafone, Banca Transilvania, OTP Bank, British Council şi Realitatea-Caţavencu. Grapefruit este una dintre cele mai premiate agenţii românești de branding, cu nominalizări şi premii câştigate la ReBrand 100 (SUA) 2007, Identity: Best of the Best 2007 (Rusia) şi Pentawards 2007 şi 2008 (Franţa).
Marius Ursache
Chief Creative Officer

Tel/Fax: +40 (332) 403432, 403433
E-mail: office@grapefruit.ro

whatsnew@grapefruit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grapefruit/grapefruit-premiata-pentru-rebrandingul-afrodita