Köber, Zertifikat de Grapefruit

BUCURESTI - 26 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Grapefruit a finalizat recent procesul de branding pentru noua vopsea superlavabilă Zertifikat de la Köber, unul dintre principalii jucători pe piaţa de vopsea din România. Procesul a cuprins atât analiza şi strategia de brand cât şi crearea unei noi identităţi de brand, verbale și vizuale.

Grapefruit a efectuat analiza segmentului de piaţă vizat şi a recomandat crearea unui brand premium, care să garanteze calitatea superioară a produsului. Ulterior, Grapefruit a creat numele de brand Zertifikat precum și designul ambalajului, pe o linie creativă simplă, care susţine imaginea unui produs profesional.

Proiectul s-a derulat pe parcursul a trei luni şi a pornit din dorinţa de a realiza un brand de produs cât mai relevant în actualul context de piaţă. Zertifikat face parte din gama Köber Profesional, urmând să fie comercializat în reţeaua de distribuţie Köber din întreaga ţară.

„Am ales să lucrăm cu Grapefruit datorită reputaţiei acestei agenţii. Şi nu am regretat. S-a dovedit că proverbul cu sacul şi pomul lăudat nu este întotdeauna adevărat. Colaborarea la proiectul Zertifikat a fost eficientă ca urmare a capacităţii echipei Grapefruit de a ne înţelege nevoile şi de a sesiza cerinţele pieţei“, a declarat Ştefan Barna, Director de Marketing, Köber.

Ștefan Liuțe, director de strategie la Grapefruit a declarat: „Ne-am dorit acest proiect pentru provocarea pe care o reprezintă strategiile concurenţiale foarte complexe din piaţa în care intră acum Zertifikat. Am avut şi şansa unui client sigur pe sine şi pragmatic. Aşa că aşteptăm cu nerăbdare rezultatele de piaţă ale noului brand în următoarea perioadă. Suntem convinşi că ele vor fi pozitive şi vor reconfirma poziţia de lider de piaţă pentru Köber.'


Campania de advertising pentru lansarea Zertifikat în martie 2008 a fost semnată de CAP.

Despre Köber

Înființat în 1991, grupul Köber este primul producător român cu capital integral privat din domeniul produselor peliculogene și al rășinilor sintetice. Cea mai dinamică dezvoltare a cunoscut-o segmentul produselor decorative, în care grupul deține o cotă importantă de piață.

Despre CAP

CAP este o agenție independentă, eficientă și creativă. Portofoliul de clienți include mărci de success precum Murfatlar, Unirea, Zaraza, Fulga, Dufa, Banca Transilvania, Bucegi, FHM.

Despre Grapefruit

Despre Grapefruit

Grapefruit este o agenţie românească de branding, cu birouri în Iaşi şi Bucureşti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienţi din 13 ţări, pe patru continente, printre care se numără Antibiotice, Pfizer, Dacia, Vodafone, Banca Transilvania, OTP Bank, British Council. Grapefruit este agenţia românească de branding cu nominalizări şi premii câştigate la Rebrand 100 (SUA), Identity: Best of the Best 2007 (Rusia) şi Pentawards (Franţa).

Ştefan Liuţe
Strategy Director
Tel/Fax: +40 (232) 233068
E-mail: whatsnew@grapefruit.ro

whatsnew@grapefruit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grapefruit/kober-zertifikat-de-grapefruit