Portalul tau de joburi IT

Iasi - 9 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

In contextul in care jucatori de pe piata de recrutare online s-au detasat de competitori, lansam primul portal de nisa specializat pe joburi IT.

Cu o investitie initiala mica si urmind modelul aplicatiei celor de la 37signals incercam sa oferim servicii diferite de portalurile romanesti de recrutare. Ceea ce propunem in primul rind diferit este faptul ca utilizatorii nostri nu au nevoie de cont si parola, simplificand astfel modalitatea de lucru si reducind timpul alocat pentru postarea un anunt. Astfel a aparut deviza: .Rapid pentru ca incercam sa simplificam procesul de postare si recrutare cit mai mult posibil: angajatorul face plata cu cardul online, iar anuntul apare instant. In urma acestui anunt candidatii aplica pentru postul respectiv.

In momentul postarii anuntului, angajatorul opteaza ca eventualii candidati sa aplice fie prin email, fie prin telefon sau printr-o modalitate convenabila angajatorului. Astfel, cream posibilitatea comunicarii directe angajat – angajator, eliminind contactul intermediat de noi.

Prin abonare la RSS (protocol deschis de publicare a informatiei pe Web), cei interesati vor fi la curent cu anunturi din domenii ca: programare, design, management, administrare IT, etc. In consecinta, nu este necesar sa vizitezi periodic situl pentru a vedea ultimele noutati si nu este necesar sa te abonezi la newsletter, scazind astfel posibilitatea de a primi spamuri, virusi etc.


In conditiile in care exista deja jucatori consacrati, iar piata de recrutare online este agitata si de actori mai mici, lansarea unui astfel de serviciu ar putea parea nesigura. Dimpotriva, creand o nisa pe anunturi de recrutare in IT, creând un brand si un concept relativ nou: joobs (da, cu doi de 'o'), ne adresam celor care doresc solutii mai putine, dar mai eficiente si mai bine conturate.

Este doar un prim pas din ceea ce ne-am propus sa realizam cu lansarea acestui serviciu online.
Ceea ce va urma va fi sub acelasi slogan: simplu si rapid.Joobs este dezvoltat de Grayn Solutions.
Compania a luat fiinta in 2003, tintind ideea de a dezvolta aplicatii usor de utilizat, care includ functionalitati complete si detaliate.

Scopul companiei este de a oferi solutii simple, ca mod de folosire, pentru clienti pretentiosi, atragind atit organizatii mici cit si departamente ale marilor companii.

Despre grayn.com

www.joobs.ro
contact@joobs.ro
contact@joobs.ro