Travel videos from Romania

Iasi - 12 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Turism

www.turismatic.com este primul portal care aduna la un loc filme din calatorii ale unor locuri speciale si ale celor mai vizitate destinatii din Romania.

Romania turistica este acum prezenta online la www.turismatic.com
Este primul portal care aduna la un loc filme din calatorii ale unor locuri speciale si ale celor mai vizitate destinatii din Romania.

Portalul se doreste a fi atit o resursa pentru cei care isi planifica vacantele si doresc sa-si faca o imagine
asupra locurilor ce urmeaza a fi vizitate, cit si o sursa de informatie pentru cei doritori sa cunoasca zone si destinatii din Romania.
Portalul turismatic.com se adreseaza atit celor din Romania cit si celor din afara tarii.

Pina in prezent sunt publicate peste o suta de clipuri ce prezinta zone de interes si locatii variate din Romania.
Utilizatorii au posibilitatea de a comenta pe marginea fiecarui clip si deasemenea de a acorda o nota fiecarei prezentari.
Clipuri sunt adaugate saptaminal, iar utilizatorii pot participa deasemenea cu videoclipurile lor, trimitindu-le pentru a fi publicate pe portal.
Deasemenea, clipurile pot fi incluse pe blogul sau siteul propriu, fiind indeajuns doar copierea simpla a unui mic cod.

Fiind in lansare 'beta', portalul se bucura de o actualizare permanenta, avindu-se in vedere adaugarea de noi functionalitati, printre care posibilitatea
crearii de bloguri-de-calatorie pentru utilizatorii interesati.

Trecind peste toate aceste detalii mai mult sau mai putin tehnice, portalul turismatic.com prezinta o imagine pozitiva a Romaniei
si ceea ce este de notat, este ca fiecare dintre noi poate contribui la aceasta imagine si promovare trimitind clipuri filmate in timpul calatoriilor prin tara.

Portalul nu a fost nascut din dorinta de a avea o colectie profesionala de clipuri, ci mai degraba o colectie adevarata, frumoasa si sincera despre Romania, promovind resursele si locurile cu care ne-am mindrit din totdeauna.

www.turismatic.com
Travel videos from Romania

Despre grayn.com

www.turismatic.com
turismatic@gmail.com
turismatic@gmail.com