Active Jet castigator al Consumer Quality Leader 2014, prezent si pe piata online din Romania

BUCURESTI - 19 decembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Brandul polonez ActiveJet, recunoscut pentru consumabile de imprimante de calitate, patrunde pe piata online din Romania si lanseaza site-ul ActiveJetRomania.ro.

Active Jet castigator al Consumer Quality Leader 2014, prezent si pe piata online din Romania

Cu unicul scop de a imbunatati experienta documentelor printate, Active Jet , companie poloneza specializata in imprimante si consumabile, vine si in Romania cu o gama variata de cartuse inkjet (cerneala), tonnere, riboane, hartie foto, kituri de reincarcare si multe altele de care o imprimanta sau un fax poate avea nevoie pentru a functiona corect.


Compania Active Jet este castigatoare pentru al saselea an consecutiv al titlului de Consumer Quality Leader fiind recunoscut drept cea mai buna companie din categoria Consumabile pentru Imprimante, inaintea unor producatori renumiti precum HP sau Brother care tineau capul de afis in alti ani.
Active Jet a fost distins cu primul loc, castigand in fata tuturor marcilor disponibile pe piata datorita faptului ca produsele sale s-au dovedit cu mult mai bune decat cele originale, eveniment posibil numai datorita tehnologiilor de inalta performanta folosite in procesul de productie si al testarilor dese, de la finalul fiecarei etape. Potrivit celor ce i-au votat in cadrul Consumer Quality Leader 2014, Active Jet ofera calitate de top, fiabilitate si durabilitate la preturi convenabilepentru clienti, fara a uita de disponibilitatea ridicata (consumabile pentru majoritatea modelelor de imprimante precum si magazine sau puncte de livrare in intreaga tara).

Rafat Ornowski, reprezentantul consiliului de management declara „Pentru noi, este un mare succes sa fim cu un pas inaintea concurentei. Suntem onorati ca produsele noastre au fost evaluate atat de mult. Satisfactia clientului se traduce in cea proprie, iar acest premiu nu confirma numai calitatea produselor si faptulca suntem lideri de piata ci deasemenea, ne motiveaza sa continuam saimbunatatim oferta actuala”.

Incepand cu luna decembrie 2014, ActiveJet lanseaza site-ul ActiveJetRomania.ro pentru a face mai cunoscute produsele brandului polonez pe piata autohtona.

Produsele Active Jet, in Romania, le veti gasi pe siteul www.activejetromania.ro precum si la distribuitori ca Cel.ro, Pc Garage, Altex si Carrefour, beneficiand in fiecare clipa de calitate clasa A+ si garantia unor consumabile compatibile la cele mai avantajoase preturi.

 

Taguri: cartuseactive jettonnere
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/greatsem/active-jet-castigator-al-consumer-quality-leader-2014-prezent-si-pe-piata-online-din-romania