Best Tires va spune cum sa va pregatiti masina pentru iarna din timp

BUCURESTI - 15 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Cu siguranta vederea acestui titlu in plina vara va surprinde multi soferi, insa zicala “fa-ti iarna car si vara sanie” in cazul autoturismelor, este mai mult decat valabila. Exista extrem de multi soferi care, desi conduc de mult timp, mereu sunt surprinsi de investitiile pe care trebuie sa le faca pentru masina odata cu schimbarea anotimpului, tocmai din cauza ca nu se organizeaza, cel putin financiar, din timp. De aceea Best Tires si-a propus ca in acest an sa va ofere cateva sfaturi esentiale pentru ca la inceput de sezon rece sa echiparea masinii sa nu mai reprezinte o corvoada ci o activitate organizata.

Best Tires va spune cum sa va pregatiti masina pentru iarna din timp

Cu toate ca acum este plin sezon estival si toti suntem cu gandul la vacanta si cu bugetul programat tot pentru acest scop, este cazul ca detinatorii de masini sa se gandeasca si putin in avans si, luna de luna, sa economiseasca ceva bani pentru tot ceea ce va avea masina nevoie in toamna, in special daca pe lista necesitatilor se numara si un set de anvelope de iarna noi, care, dupa cum stiti, nu este tocmai o investitie de neluat in seama.

Sfatul Best Tires este sa alcatuiti din timp, o lista cu tot ce are nevoie masina si cu tot ce, ar trebui inlocuit, schimbat, reparat la ea pentru sezonul rece (frane, echilibrare, geometrie, anvelope de sezon, ulei, amortizoare, antigel). Este mai practic sa asterneti pe hartie toate problemele masinii pentru a avea o viziune de ansamblu dar si pentru a nu omite/uita nimic, lista scrisa fiind una care se poate completa si revizui in permanenta.

Alaturi de ce trebuie cumparat pentru masina in viitorul apropiat puneti si preturile produselor in cauza si incercati pe cat posibil sa obtineti un total cat mai apropiat de realitate.

In mod sigur rezultatul obtinut va reprezenta o suma consistenta daca doriti ca masina sa circule impecabil la iarna asadar se va dovedi util sa incepeti inca din Iulie sa puneti bani de-o parte pentru cheltuieli ce vor urma.

In afara de buget, daca, asa cum spuneam, aveti pe lista anul acesta si achizitionarea unui set de anvelope de iarna si pentru acesta este nevoie de putin timp si atentie pentru a-l alege. Furnizori sunt multi, branduri la fel, insa la fel de mult variaza si preturile si calitatea, asadar nu trebuie lasata pe ultima suta de metri nici problema aceasta cu atat mai mult cu cat preturile seturilor de anvelope de iarna cresc semnificativ in sezon.

Optimizati-va cheltuielile si esalonati-le pe cat posibil pana cand incepe perioada rece, iar anvelopele de iarna, achizitionati-le, incepand cu sfarsitul lui Iulie, oricand este posibil, pentru a profita de un pret cat mai avantajos.

In incheiere pentru ca am mentionat de preturile scazute la anvelopele de iarna, atata vreme cat nu este sezonul lor, Best Tires vine in intampinarea dumneavoastra cu reduceri generoase la brandurile Tigar, Matador, Hankook, Continental, Pirelli, Michelin si multi altii pe care va invitam sa le descoperiti in magazinul online Best Tires ce va sta la dispozitie 24/24!