Black Friday si Dark Friday la Depozitul de Papetarie

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Depozitul de Papetarie este primul retailer online care anunta reduceri semnificative de Black Friday pe 21 noiembrie la produse de birotica si papetarie. Reducerile vor fi cuprinse intre 10 si 50%

Black Friday si Dark Friday la Depozitul de Papetarie

Ce poate fi mai frumos si avantajos, bineinteles, decat doua zile de Black Friday ce se completeaza una pe cealalta?! La Depozitul de Papetarie, singurul distribuitor de papetarie si IT&C ce organizeaza in acest an Black Friday, veti avea parte de doua zile de Vineri consecutive, cu reduceri la principalele game de produse!

Astfel pe data de 21 Noiembrie va veti putea bucura de Black Friday iar pe data de 28 Noiembrie de Dark Friday, fiecare campanie tinand exact 24 de ore.

Black Friday targeteaza produsele office (papetarie si birotice) din partea brandurilor renumite Esselte, Xerox, Fellowes, Parker, etc.
Cu ajutorul reducerilor din acest sezon, va veti putea dota biroul cu toate cele necesare platind mult mai putin pentru calitate superioara, decat in oricare alta perioada a anului. Consumabile importante precum hartie copiator, cartuse si tonere insa si obiecte must-have la birou ca perforatoare si capsatoare de capacitate mare, distrugatoare documente, aparate deindosariat, whiteboarduri, flipcharturi, panouri de pluta sau instrumente de scris de lux vor fi disponibile la preturi cu 10-50% mai mici pe data de 21 Noiembrie.


Dark Friday are ca tinta reducerile la gama IT&C, gama aflata in stransa legatura cu cea de papetarie in special la birou, completand-o ori de cate ori este nevoie. Asteptat in Vinerea imediat urmatoare dupa Black Friday, evenimentul Dark Friday va completa sirul reducerilor generoase ale Depozitului de Papetarie, reusind sa acopere tot ceea ce Black Friday a omis voit, pentru a nu va aglomera mult prea mult cumparaturile.
Pe 28 Noiembrie va veti putea accesoriza la preturi reduse atat cu console, routere, laptopuri, desktop PC-uri, periferice, harduri externe cat si cu alte electronice precum televizoare, tablete, accesorii tablete si telefoane, ce nu targheteaza numai biroul ci si casa din care unele dintre ele nu pot lipsi.

Avand la dispozitie doua zile, din doua saptamani diferite, una pentru cumparaturi de papetarie si una pentru cumparaturi de IT&C va veti putea organiza mult mai usor atat shopping-ul cat cheltuielile, ceea nu nu poate fi decat in avantajul dumneavoastra!

Faceti cunostinta cu gama noastra de produse de pe www.depozituldepapetarie.ro de pe acum, alegeti produsele necesare sau mult dorite iar de Black Friday, respectiv Dark Friday adaugati-le in cos la un pret cu mult mai mic!