Examenul auto este mai accesibil ca oricand

BUCURESTI - 31 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Internet, Cursuri

In aceste vremuri in care agitatia coditiana este din ce in ce mai mare, iar noi suntem nevoiti sa ajungem in mai multe locuri cat mai rapid necesitatea carnetului auto este de necontest. De aceea www.auto15.ro vine in sprijinul celor care au aspiratia de a deveni soferi dar si in sprijinul soferilor care vor sa aprofundeze cunostintele rutiere.

Examenul auto este mai accesibil ca oricand
 Invata alaturi de cei mai buni! 

auto15

Pentru multi examenul pentru obtinerea carnetului auto din cadrul D.R.P.C.I.V. este chiar primul examen de maturitate, candidatii putand incepe scoala de soferi cu 3 luni inainte de implinirea a 18 ani, iar examenul se poate da doar dupa aceasta varsta.

Cei care doresc sa dea acest examen mai trebuie sa implineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- sa finalizeze un curs de pregatire teoretica si practica al unei scoli de soferi autorizate

- sa fie apti din punct de vedere medical si psihologic, sa nu fi fost candamnat prin hotarare judecatoreasca definitiva pentru o infractiune legata de circulatia pe drumurile publice, inclusiv furtul unui autoveicul sau infractiuni de omor, lovire sau vatamare cauzatoare de moarte, vatamare corporala grava sau talharie

- sa promoveze examenul teoretic (sala) si examenul auto al politiei

Pentru a promova examenul este necesar studiul legislatiei in materie precum codul rutier si regulamentul de aplicare al acestuia.

La rubrica legislatie a site-ului veti regasi aceste norme si multe altele pentru cei care vor sa o aprofundeze.

Abia dupa studiul si stapanirea normelor rutiere veti fi pregatit pentru a parcurge online simulari de chestionare auto D.R.P.C.I.V. Acestea fac parte din intrebarile care se vor regasisi la examen, intrebarile fiind mereu actualizate cu cele de la D.R.P.C.I.V.

Parcurgand chestionare auto categoria B de pe site va veti putea testa cunostintele dumneavoastra dar veti intelege si rationametul din spatele raspunsurilor corecte. Invatatul mecanic al raspunsurilor nu este cea mai buna solutie deoarece veti ramane cu lacune, iar acestea vor putea fi chiar motivul nepromovarii.

Puteti accesa si noua rubrica de statistici cu ajutorul careia veti putea vedea care este nivelul prezent de cunostinte.

Toate aceste facilitate ale site-ului www.auto15.ro referitoare la legislatie si chestionare sunt disponibile oricui, iar pentru cei care doresc sa acceseze rubrica de statistici sau explicatii intrebari vor trebui sa achite prin SMS (3 Euro fara TVA) cu textul ca15 la numarul 1377 pentru a primi codul de utilizare. Intra pe site si fii convins ca examenul auto este unul care poate fi usor trecut prin studiu si exercitiu.