Noua gama de produse pe baza de cafea verde – Nature4Life

BUCURESTI - 12 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Nature4Life, un furnizor de cafea verde din Romania, detine o gama de produse pe baza de cafea verde care, spre deosebire de produsele concurentei, au avantajul de a fi 100% BIO. Fiind importate direct din Europa, mai precis din Italia, aceste produse sunt extrem de sigure, respectand toate reglementarile in vigoare in ceea ce priveste politicile de comercializare a suplimentelor alimentare.

Notiunea de cafea verde se refera de fapt la boabele crude ale cafelei normale care, nefiind supuse procesului de prajire, isi pastreaza intacte proprietatile de slabire si de detoxifiere. Aceste boabe contin o substanta minune numita acid clorogenic (ACG) care stimuleaza organismul sa arda grasimi, accelereaza procesele metabolice, scade absortia zaharului la nivelul tubului digestiv, impiedica acumularea de radicali liberi, etc. Nature4Life pune la dispozitia clientilor trei produse diferite pe baza de cafea verde dintre care clientii isi pot alege produsul cel mai potrivit in functie de nevoile lor de consum.

Cafeaua Verde Bio sub forma de Tablete este bazata pe un amestec de Cafea Verde Bio de calitate superioara supusa unui proces special de uscare ce favorizeaza controlul greutatii corporale intr-un mod eficient si sanatos.

Cafeaua Verde Bio de Baut este un produs unic sub forma de lichid care se bazeaza pe fito-extractul natural de cafea verde, combinata cu extracte speciale de ceai verde, ceea ce-i confera o aroma speciala.

Cafeaua Verde Bio pentru Ceai contine in proportie de 100% pudra de cafea verde “Coffee Arabica L.” de calitate superioara. Fiind in forma solubila, acest produs este perfect pentru iubitorii de ceai verde si nu numai.

Toate aceste produse pot fi comandate extrem de simplu de pe site-ul Nature4Life.ro, prin completarea unui singur formular, sau chiar prin telefon. Reiteram faptul ca produsele Nature4Life sunt concepute pentru scaderea eficienta in greutate si, spre deosebire de alte produse pe baza de cafea verde, Nature4Life comercializeaza doar produse 100% BIO.