Preturi imbatabile la anvelope de iarna de la Best Tires

BUCURESTI - 13 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Sezonul de iarna inca nu a inceput, dar este timpul sa va ganditi daca aveti nevoie de un set nou de anvelope de iarna. Best-tires.ro a scazut deja preturile la astfel de cauciucuri pentru a incuraja achizitia de echipamente care sa asigure circulatia pe drumurile publice in conditii maxime de siguranta. Pentru a evidentia importanta unui set bun de anvelope de iarna, va vom explica exact cum functioneaza acestea.

Cauciucuri de iarna

Cauciucuri de iarna

 Magazin anvelope auto si jante 

Best tires

Se poate observa inca de la prima vedere o diferenta intre cauciucurile de iarna si cele de vara, aceasta fiind reprezentata de dimensiunile canelurilor de la nivelul anvelopei. Cauciucurile de iarna au aceste caneluri mai accentuate pentru a creste tractiunea pe o suprafata acoperita de zapada sau de gheata.

Avand in vedere ca cele patru anvelope de iarna cu care este dotata masina dumneavoastra reprezinta singurele puncte de contact ale autovehiculului cu suprafata de rulare, este imperios necesar ca acestea sa fie intr-o stare buna, sa aiba un grad de uzura scazut si sa fie pastrate la o presiune constanta indicata de producator.

Cauciucurile dicteaza modul in care un vehicul ruleaza, sunt foarte multi factori care sunt afectati de catre starea acestora. Directia, acceleratia, franarea si comfortul sunt doar cativa dintre acestia. Riscul ca un eveniment neplacut sa se aiba loc creste considerabil atunci cand un vehicul nu este dotat cu setul corespunzator de anvelope.

Desi anotimpurile pe teritoriul Romaniei variaza si sunt imprevizibile, este indicat ca dupa data de 1 noiembrie sa ne dotam vehiculele cu anvelope de iarna. Sansele ca zapada sa cada dupa luna noiembrie sunt mai mari, ceea ce inseamna ca este bine ca la prima ninsoare sa avem deja vehiculul echipat corespunzator. Pe langa preturile reduse la anvelope de iarna pe care best-tires.ro le are deja, va putem oferi servicii de gazduire a anvelopelor de vara pe tot parcursul sezonului rece.

Hotelul nostru de anvelope va va pastra cauciucurile in conditii optime pentru a preveni uzura acestora, iar echipa noastra le va supraveghea pe toata perioada gazduirii pentru a le mentine starea originala cat mai atent. Durata de viata a anvelopelor creste considerabil atunci cand acestea sunt pastrate in conditii optime atunci cand nu sunt in uz, tocmai de aceea va recomandam sa folositi un hotel de anvelope corespunzator.

Best Tires Romania ofera servicii de inalta calitate in domeniul anvelopelor, cu ajutorul nostru puteti fi siguri ca veti fi intotdeauna in siguranta atunci cand rulati pe drumurile publice. Profesionalismul, promptitudinea si seriozitatea sunt calitatile care descriu cel mai bine activitatea best-tires.ro.