Un nou tip de operatie pentru varice la clinica Varicoline

BUCURESTI - 21 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Pentru ca la clinica Varicoline v-ati obisnuit ca puteti gasi cele mai bune si eficiente remedii pentru varice este momentul sa va anuntam ca medicii flebologi de aici, va intampina in 2015 cu inca o solutie moderna, non invaziva si de durata in ceea ce priveste varicele, anume cu ablatia cu laser endovenoasa.

Un nou tip de operatie pentru varice la clinica Varicoline

Aceasta noua interventie medicala consta in inserarea unei fibre optice in venele varicoase, fibra ce se va incalzi apoi si va opari vena respectiva din interior. Desi poate suna dureros sau dificil, daca aveti toate detaliile si informatiile privind aceasta interventie veti vedea ca nu este nici pe jumatate de complicata precum pare la prima vedere.

Fibra laser care se introduce in vena este una extrem de subtire, iar pentru a nu face niciun pas gresit medicii folosesc ecografia, astfel incat sa aiba constant o confirmare ca fibra este inserata exact in locul necesar.

Odata plasata fibra laser, se incalzeste incet din interior, fapt ce face vena sa cedeze si sa se micsoreze pana la disparitie. Gradul invaziv, de care toata lumea se teme atunci cand este vorba despre tratamentul pentru varice sau interventiile chirurgicale de orice natura, este unul minim: ablatia cu laser endovenoasa nu lasa cicatrice, nu necesita anestezie locala, iar perioada de recuperare este practic inexistenta.

Va puteti relua activitatile normale de zi cu zi la maxim o ora dupa finalizarea interventiei, ora in care oricum sunteti inca retinuti la cabinetul medicului pentru ca acesta sa poata verifica daca efectul este cel dorit.

Extrem de rar, in cazuri complicate de varice se poate face anestezie locala, insa si asa dupa ce parasiti cabinetul medicului nu veti intampina niciun fel de probleme sau dureri.

Daca va numarati si dumneavoastra printre persoanele carora varicele le strica aspectul picioarelor si le dau dureri de cap, nu ezitati sa apelati la clinica Varicoline pentru o programare si o consultatie, caci numai cu ajutorul unei interventii chirurgicale (care se stabileste in functie de gravitatea afectiunilor) puteti scapa definitiv, rapid si usor de varice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/greatsem/un-nou-tip-de-operatie-pentru-varice-la-clinica-varicoline