Cardul Cadou Green Day Spa, un dar pretios de Sfantul Valentin

BUCURESTI - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Institutul de spa si intretinere Green Day Spa lanseaza cardurile cadou, un alt fel de felicitari, pentru 14 februarie, Sfantul Valentin. Cardul Green Day Spa este darul ce exprima grija pentru persoana iubita.

Cardul Cadou Green Day Spa, un dar pretios de Sfantul Valentin

Legenda Sfantului Valentin
Legenda spune ca Sfantul Valentin a fost un preot crestin ce ajuta cuplurile de crestini casatorindu-i in secret impotriva legii date de Imparatul Claudius (anii 269-270 d.c.). Preotul crestin a fost persecutat, intemnitat si condamnat la moarte pe data de 14 februarie, refuzand sa se converteasca la paganismul roman. In timpul petrecut in temnita el se indragosteste de fiica temnicerului, iar ii trimitea mesaje de imbarbatare pe care le semna “Te iubesc, Valentin al meu”; de aici traditia ca felicitarile trimise pe 14 februarie sa fie semnate cu “Be my Valentine”

Green Day Spa: gasesti cadoul perfect pentru 14 februarie
Green Day Spa continua traditia si va aduce un alt fel de felicitare pentru persoana iubita: carduri-cadou! Cardurile au o valoare cuprinsa intre 100 si 1000 lei si servicii la alegere. Fiecare detinator de card isi poate personaliza experienta spa in functie de dorintele si necesitatile sale cu oricare dintre serviciile oferite de Green Day Spa: ritualuri de relaxare si masaj, manichiura-pedichiura spa, bronz organic, extensii permanente de gene “fir cu fir”, tratamente si servicii cosmetice, ultimele tehnologii pentru intretinere si slabire corporala, coafor, toate in cea mai “spa” atmosfera din Bucuresti.

Arata-ti grija pentru persoana iubita cu un card cadou Green Day Spa in cea mai relaxanta atmosfera. Arata-i iubirea, scrie-ti legenda proprie si spune “Be my Valentine” la Green Day Spa.

Despre Green Day Spa

Despre Green Day Spa
Green Day Spa este singurul institut de spa si intretinere din Romania ce ofera terapii realizate prin pestii Garra Rufa, desavarsindu-le prin tratamente exclusiviste Babor si Alessandro, cat si servicii bazate pe cele mai performate tehnologii din lume - Ultratone si LPG.


Green Day Spa
Str. Sergent Nutu Ion 33
021 316 55 25

alina.aroibu@gmail.com