Green Dental da startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

BUCURESTI - 25 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Sport, CSR

Green Dental, prima si singura clinica de medicina dentara din Romania care a adoptat conceptul stomatologiei verzi - organizeaza sambata, 27 Aprilie, primul eveniment din campania de responsabilitate sociala “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS”.

Green Dental da startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS
 La Green Dental, in conformitate cu principiile stomatologiei verzi, consideram ca preventia este temelia unei sanatatii de aur, iar aceasta presupune o igiena corespunzatoare, o alimentatie corecta si activitati fizice regulate. Astfel, ne-am gandit la dezvoltarea unui pachet de beneficii, care sa incurajeze obiceiurile sanatoase si sa protejeze totodata mediul inconjurator.  

Oana Taban, CEO Green Dental

Proiectul promoveaza prevenirea problemelor dentare prin mentinerea unei igiene orale corecte simultan cu reducerea poluarii generate de traficul rutier prin mersul pe bicicleta.

Campania se adreseaza tuturor biciclistilor din Bucuresti si se desfasoara in perioada aprilie - septembrie 2013, in ultima sambata a fiecarei luni, respectiv in datele: 27 aprilie, 25 mai, 29 iunie, 27 iulie, 31 august si 28 septembrie, intre orele 09:00 si 15:00. Toti cei care vor veni cu bicicleta la clinica in datele stabilite vor beneficia de pachetul “ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS” care include: consultatie gratuita, sedinta de profilaxie la doar 50 de lei, 50% reducere la albire dentara si 50% reducere pentru obturatii (plombe).

“La Green Dental, in conformitate cu principiile stomatologiei verzi, consideram ca preventia este temelia unei sanatatii de aur, iar aceasta presupune o igiena corespunzatoare, o alimentatie corecta si activitati fizice regulate. Astfel, ne-am gandit la dezvoltarea unui pachet de beneficii, care sa incurajeze obiceiurile sanatoase si sa protejeze totodata mediul inconjurator. Mai mult, este o ocazie buna pentru noii pacienti sa ne cunoasca si sa inteleaga cum stomatologia verde ne ajuta sa avem grija de natura”, a declarat Oana Taban, CEO Green Dental.

Proiectul isi propune sa contribuie la cresterea gradului de constientizare a problemelor de mediu si la educarea bucurestenilor in ceea ce priveste sanatatea orala. Medicii Green Dental, supraspecializati prin cursuri de pregatire in afara tarii, le vor oferi biciclistilor si sfaturi generale privind intretinerea igienei orale.

 “ECO SIMLE WEEKEND 4 BIKERS s-a bucurat de succes in trecut, fiind acum la doua editie. Pacientii Green Dental sunt familiarizati cu programul, insa anul acesta ne dorim ca mesajul campaniei sa ajunga la cat mai multi bucuresteni care vor sa adopte o atitudine eco si benefica atat pentru sanatatea lor, cat si pentru mediul inconjurator, “a adaugat Oana Taban, CEO Green Dental.

Pentru o organizare cat mai eficienta a fiecarui eveniment, inscrierea in campanie se realizeaza in avans pe pagina de Facebook a clinicii Green Dental, printr-o aplicatie dedicata. Pentru mai multe detalii privind campania accesati website-ul clinicii.

 

Despre Green Dental

Green Dental este singura clinica de medicina dentara din Romania care promoveaza conceptul “stomatologiei verzi”, bazat pe preventie, tratamente minim invazive, technologii digitale, utilizarea materialelor reciclabile si a produselor biodegradabile.

Green Dental face parte din grupul de clinici stomatologice DENT ESTET, lider de piata cu o traditie de 14 ani în domeniu si a fost creata in parteneriat cu clinica Velvet Dental. Cu medici specializati in ramuri distincte ale stomatologiei, tehnologie performanta si tehnici moderne de tratament, clinica ofera pacientilor solutii optime pentru problemele lor dentare, protejand totodata mediul inconjurator.

Taguri: greend