Promotia la abonamentele stomatologice Green Dental s-a prelungit pana la data de 15 februarie

BUCURESTI - 23 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Daca incheiati un abonament stomatologic Green Dental pana la data de 15 februarie primiti:
- 2 luni gratuite
- peste 10 servicii gratuite
- reduceri de pana la 50% la tratamente.

Decizia de a prelungi aceasta promotie vine in urma interesului ridicat pe care l-au prezentat pacientii nostri fata de aceste metode financiare alternative, care scad semnificativ costul tratamentelor in clinica.

Promotia la abonamentele stomatologice Green Dental s-a prelungit pana la data de 15 februarie

Abonamentul SMART SMILE de 12€/luna cuprinde servicii care va ajuta sa preventi problemele dentare si sa le corectati pe cele minore. Pachetul include servicii gratuite: consultatie, plan de tratament, tratament de urgenta in cazul unor infectii, radiografii alveolare (locale), sedinte de profilaxie (detartraj, air-flow, fluorizare), obturatii (plombe), digital smile design (proiectare fotografica a zambetului ideal), extractii, 50% discount la albire dentara si 15% reducere la endodontie (tratamente de canal necesare atunci cand nervul este inflamat) si 5% reducere la aparate dentare metalice si ceramice.

Abonamentul SMILE MAKEOVER de 35€/luna include servicii pentru tratamente complexe. Ofera disconturi semnificative la tratamente de canal, protetica, implant dentar, aparat dentar si peste 10 servicii gratuite: obturatii, profilaxie, albire dentara etc.

“Am implementat abonamentele stomatologice: SMART SMILE 12€ si SMILE MAKEOVER 35€, pentru a  facilita accesul la servicii dentare de calitate tuturor celor care se ingrijesc de sanatatea lor dentara. Ne bucuram de succesul pe care l-au inregistrat si consideram ca mai mult decat o modalitate de plata profitabila reprezinta un prim pas catre un stil de viata responsabil si benefic pentru sanatate in general“, a declarat Oana Taban, Managing Partner Green Dental.

Daca doriti sa incheiati un abonament stomatologic, programati-va la o consultatie gratuita pentru a stabili impreuna cu medicul stomatolog care din abonamentele disponibile in clinica noastra, vi se potriveste.

Despre Green Dental

Green Dental este singura clinica de medicina dentara din Romania, membra a Asociatiei Eco-Dentistry din America, care promoveaza conceptul “stomatologiei verzi”, bazat pe preventie, tratamente minime invazive, technologii digitale, utilizarea materialelor reciclabile si a produselor biodegradabile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-dental/promotia-la-abonamentele-stomatologice-green-dental-s-a-prelungit-pana-la-data-de-15-februarie