Accesorii vestimentare si obicte decorative lucrate manual la Green Fair, 28 Februarie - 1 Martie

BUCURESTI - 26 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Green Fair - cea de-a XI-a editie a targului de creatie are loc la Green Hours in Calea Victoriei 120 si reuneste cele mai originale creatii ale unor tineri ce vor sa se bucure si sa bucure prin ele.

In perioada 28 Februarie - 1 Martie are loc targul de creatie Green Fair, editia a XI-a, unde veti putea gasi accesorii vestimentare si obiecte decorative din materiale naturale si lucrate manual.

Atmosfera boema, muzica veche ┼či poate un ceai cald vor putea crea momente de bucurie pentru cei care vor vizita evenimentul.


Creatiile expuse sunt realizate manual in serie mica si mai ales unicat, din pasiune pentru frumos si originalitate, din dorinta de a opri timpul luptand cu tehnologia si cu viteza, de a ne inconjura cu frumusete, de a ne intoarce la traditie prin arta: martisoare, ceramica, cercei, bratari, coliere, obiecte decorative, tricouri si haine pictate, genti lucrate manual si multe, multe alte surprize!

Despre Green Fair

Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade gazduita lunar de Green Hours in Bucuresti, Calea Victoriei 120 si nu se vrea a fi numai o expozitie cu vanzare ci si o intalnire cu tinerii artisti si creatiile lor, un schimb de idei intr-o atmosfera boema.

Green Fair
Persoana de contact: Elena Niculita
Tel: 0745-079977
elenaniculita@gmail.com