Infochioşcurile inteligente din sectorul 6 au fost realizate de către GreenPixel şi Einvest

BUCURESTI - 25 noiembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Agenţia interactivă GreenPixel a dezvoltat în parteneriat cu Einvest soluţia de infochioşcuri
inteligente, destinate informării cetăţenilor şi plăţii taxelor prin card bancar, instalată de către
Primaria sectorului 6 în principalele centre comerciale.

Proiectul reprezintă o premieră în Europa de Est, fiind prima implementare de Infochioşcuri cu POS şi scanner de identitate integrată în timp real cu sistemele de evidenţă şi taxe bugetare ale administraţiei locale.

Astfel, prin simpla introducere a buletinului în infochioşc se realizează identificarea şi autorizarea accesului la informaţii, şi prin introducerea cardului bancar se realizează plăţi securizate către bugetul local. Cetăţenii sectorului 6 pot acum să plătească amenzile, taxele şi impozitele locale atunci când merg la film sau la cumpărături fără să aştepte la coadă la vreun ghişeu.

„Am implicat în acest proiect toate cunoştinţele acumulate lucrând 10 ani în mediul comercial, în materie de sisteme software şi user experience pentru a oferi cetăţenilor un serviciu de calitate, la standardele anului 2010” a declarat Marius Deak, director general al GreenPixel.

În plus, aplicaţia beneficiază de o hartă interactivă în care pot fi găsite obiective de interes public aflate pe raza sectorului 6, programul şi activitatea instituţiilor administraţiei publice locale, precum si cele mai importante stiri ale zilei prin feed-urile live puse la dispoziţie în aplicaţie.

„Am oferit cetăţenilor din Sectorul 6 un produs inovativ, care a stârnit invidia celorlalte sectoare. Deja s-au înregistrat primele plăţi prin card şi numeroase feedback-uri pozitive din partea utilizatorilor” a declarat Liana Stroia, director Einvest.

Despre Green Pixel

GreenPixel (www.greenpixel.ro) este cea mai veche agenţie interactivă din România, având peste 10 ani de experienţă în proiecte majore pentru clienti precum Vodafone, Rompetrol, Romtelecom, National Geographic, Cosmopolitan, Tarom, Banca Romaneasca, etc.

E-Invest Marketing (www.einvest.ro) este una dintre cele mai importante companii de consultanţă în domeniul managementului afacerilor, implicându-se în mod continuu în susţinerea şi implementarea proiectelor inovatoare, având clienţi precum: MCSI, Consiliul Judeţean Iaşi, Consiliul Judeţean Craiova, Primaria Sectorului 6, Primaria Otopeni, etc.


Irina Bulgaru
PR Officer GreenPixel
Irina.bulgaru@greenpixel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-pixel/infochioscurile-inteligente-din-sectorul-6-au-fost-realizate-de-catre-greenpixel-si-einvest