Bike2Work: Angajatul lunii este angajatul care merge pe bicicletă

BUCURESTI - 18 mai 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Sport, CSR

Asociația Green Revolution anunță lansarea unui nou proiect, Bike2Work, co-finanțat prin Programul “Energie Inteligentă – Europa” al Uniunii Europene si desfășurat sub umbrela Federației Bicicliștilor Europeni (ECF).

 “Ne bucurăm ca, prin intermediul proiectului Bike2Work, să invităm angajații din România să alegă bicicleta ca mijloc principal de transport spre și de la muncă inapoi acasă. Suntem de părere că bicicleta este o modalitate distractivă de a face mișcare, dar și de a-ți menține forma fizică, dar și de a contribui la dobândirea unui oraș curat și sănătos pentru comunitate, așa încât, vă așteptăm în număr cât mai mare să vă înscrieți în campania noastră. 

Raluca Fiser, Presedinte Asociatia Green Revolution

Principalul scop al proiectului îl reprezintă încurajarea angajaților să adopte bicicleta ca mijloc de transport alternativ în detrimentul automobilului și atragerea companiilor în categoriaCycle Friendly employer și certificarea acestora conform standardelor UE.

Asociația Green Revolution s-a alăturat acestui proiect împreună cu alte organizații din 11 state europene (Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franța, Croația, Malta și Bulgaria), participarea asigurând, în mod oficial, un loc în marea familie de biciliști europeni!

Campania se va desfășura în perioada 18 mai – 28 iunie și își propune să schimbe comportamentul și mentalitatea angajaților, dar și să încurajeze angajatorii să vină în întâmpinarea nevoilor bicicliștilor. 

Ce trebuie să  faceți între 18 mai și 28 iunie?

Să  faceți echipa cu 2 dintre colegii voștriSă descarcați gratuit aplicația de monitorizare  a drumurilor tale (Android si IOS), disponibilă pe Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greenrevolution.ivelo) si App Store.Să pedați de cel puțin 4 ori în cele 6 săptămâni de campanieSă fiți norocosi, căci vom răsplăti efortul și contribuția voastră și vom organiza tombole săptămânale, iar pe 28 iunie vom desemna marii câștigători ai campaniei Bike2Work!

Prin proiectul Bike2Work se promovează bicicleta ca cel mai potrivit mijloc de transport alternativ pentru drumul către serviciu și înapoi.

Înscrierile se fac aici: www.bike2work.ro/inregistreaza-te/

Implicarea angajaților nu rămâne nepremiată. Cine pedalează mai mult și mai des are mai multe șanse de câștig. La sfârșitul fiecărei săptămâni, se vor organiza tombole și se vor premia cei mai energici bicicliști din săptămâna respectivă.

 

De asemenea, la finalul campaniei, se vor premia și:

Cel mai sportiv angajat biciclist

Cea mai bună echipăCea mai prietenoasă companie cu bicicliștii

Despre Asociatia Green Revolution

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și respectul față de mediul înconjurător, colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților ți companiilor private și de stat.