Coca-Cola Happy Moves vine la Roaba de cultură, sâmbătă, 29 august, 2015

BUCURESTI - 21 august 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Sanatate, Sport

În premieră, la Roaba de cultură, Coca-Cola aduce Happy Moves , conceptul inedit care combină sportul și distracția! Sâmbătă, 29 august, de la 09:00 la ora 22:00, Coca-Cola îi invită pe toți cei prezenți în București să facă mișcare altfel decât până acum. Happy Moves reinventează sporturile preferate și le face mult mai distractive!

Coca-Cola Happy Moves vine la Roaba de cultură, sâmbătă, 29 august, 2015

Happy Moves este cel mai nou concept Coca-Cola România, un program amplu, care combină în mod ingenios activitatea fizică și distracția, susținând un stil de viață activ.

Sâmbătă, 29 august, începând cu ora 09:00,  Roaba de cultură devine gazda unei arene cu probe sportive amuzante precum „Jump and stick”,  “Human Foosball”, “Coke Fun Track”, “Kung Fun”,  “Happy Lights Gym”.

În plus, de la ora 09:30, alergarea, unul dintre cele mai populare sporturi, este transformată  într-o cursă a veseliei și a iubitorilor de animale. Alergătorii sunt așteptați să vină însoțiți de animalul de companie, alături de care pot alerga o tură de parc Herăstrău. Se accepta si animăluțele de pluș sau chiar  pozele cu animalul preferat inscripționate pe tricou. Jucăriile de pluș pot fi donate la sfârșitul cursei. Vom premia cele mai inedite două apariții, dar si cei mai rapizi sașe participanți, locurile I, II, și III, feminin și masculin.

Începând cu ora 20:00, distracția continuă cu un  super concert Cabron, iar apoi ne energizăm cu Happy Lights Gym – o sesiune de aerobic pe ritmuri de Zumba, un party dynamic și distractiv, la care participanții vor purta peruci si brățări colorate. Va fi o atmosferă electrică și colorată. Petrecerea continuă cu un concert susținut de Raluka.

Despre Asociatia Green Revolution

Despre Roaba de cultură

După cinci ani de proiect și peste 400.000 de oameni frumoși care au avut acces la o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber, Roaba de cultură, proiect dezvoltat de Asociaţia Green Revolution, își dedică activitatea culturii urbane, neconvenționalului și demonstrațiilor live, provocându-și publicul la o serie de activități artistice inedite, reprezentații multiculturale, demonstrații sportive, concerte, filme și spectacole de teatru.

Despre Happy Moves

Hapy Moves este deja la cea de-a patra ediție, prima fiind organizată în București, în weekend-ul 27-28 iunie, cea de-a doua la Cluj, în weekend-ul 4-5 iulie, iar ultima la Mamaia, in weekend-ul 14-16 august. Activari speciale Happy Moves au avut loc la festivalul de muzică UNTOLD si pe plaja Anchor din Mamaia. Până acum, programul a atras peste 33.000 de persoane dornice să experimenteze sportul într-un mod cu totul inedit.
Participarea la toate activitățile Happy Moves este gratuită. Pentru mai multe detalii, accesați www.coca-cola.ro/ro/campanii/happy-moves/.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-revolution/coca-cola-happy-moves-vine-la-roaba-de-cultura-sambata-29-august-2015