Nava spaţială Green Bee se pregăteşte din nou de decolare

BUCURESTI - 27 iulie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

Kaufland România și Green Revolution lansează mâine, 28 iulie, al treilea sezon al celui mai amplu proiect de educație ecologică din România - Green Bee.

Proiectul Green Bee se adresează  copiilor cu vârste între 6-14 ani și are ca obiectiv schimbarea atitudinii față de mediul înconjurător prin intermediul unei abordări interactive a ecologiei și a unui stil de viață  echilibrat.

Proiectul Green Bee se bazează pe tehnica învățării prin joc și le oferă celor mici posibilitatea de a dobândi cunoștințe despre ecologie și un stil de viață sănătos și echilibrat, de a-și dezvolta deprinderi responsabile față de mediul înconjurător într-o manieră atractivă și interesantă, prin intermediul unei călătorii imaginare în spațiu, la nava Green Bee din Parcul Tineretului.

 Anul acesta, proiectul Green Bee se va desfășura în perioada 28 iulie – 30 noiembrie 2015 și aduce o serie de noutăți și provocări pentru copii, care vor învăța lucruri interesante despre ecologie. De asemenea, sub îndrumarea unor specialiști în bucătărie și nutriție, prin implicarea în activități distractive de gătit sau nutriție, vor afla și care sunt beneficiile unui stil de viață sănătos și echilibrat.

 “Suntem foarte bucurosi ca putem participa si in acest an la acest proiect. Este esential ca copii sa fie informati de mici despre importanta protejarii mediului inconjurator. Prin acesta actiune, ne dorim, ca cat mai multi copii sa se implice, si sa fie interesati de tot ce inseamna grija fata de mediu in care traim, si sa adopte un stil de viata santos.” a declarat reprezentantul Kaufland Romania

 ,,Educația copiilor într-un spirit responsabil față de mediu este o componentă importantă a dezvoltării sustenabile. În cele două sezoane, peste 21.000 de copii au participat la proiectul Green Bee și au învățat cât de important este să protejam mediul în care trăim. Acest rezultat ne-a încurajat să continuăm și să dezvoltăm proiectul, adăugând și componenta de sănătate și stil de viață sănătos și echilibrat. Prin proiectul “Green Bee” ne dorim ca generațiile viitoare să înțeleagă importanță grijii față de mediu și a adoptării unui stil de viață echilibat, in care, atât alimentația, cât și nutriția corect înțeleasă și aplicată, ne ajută să trăim și să ne dezvoltăm frumos”, a declarat Raluca Fişer Preşedintele Asociației Green Revolution

Nava spațială Green Bee este poziționată  în parcul Tineretului, zona Rozariu și este pregătită de decolare. Echipajul acesteia, Căpitanul Raxo și Secundul Noni îi așteaptă pe micii exploratori în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10:00 – 18:00. Intarea este gratuită.

Despre Asociatia Green Revolution

Despre Kaufland România:

Compania a fost infiintata in anul 1930 in Germania. Primul magazin Kaufland a fost deschis in 1984 la Nekarsulm. In anul 2005 in octombrie se deschide primul magazin din Romania, la Bucuresti.
Pana in prezent suntem prezenti in 7 tari din Europa cu peste 1.000 de magazine.

Despre Green Revolution:
Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și respectul față de mediul înconjurător, colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în rândul autorităților ți companiilor private și de stat.

Pentru informații suplimentare:
Matei Geanina, Communication & PR Coordinator @ ASOCIATIA GREEN REVOLUTION
Mobil: 0728.051.780
Telefon: 021/310.63.97; Fax: 021/316.28 23
Adresa: str Intrarea Valului, nr 2, sector 1, Bucuresti
Email: geanina.matei@greenrevolution
Mai multe detalii pe: www.green-bee.ro sau www.facebook.com/GreenBeeProject, www.greenrevolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/green-revolution/nava-spatiala-green-bee-se-pregateste-din-nou-de-decolare