Cele mai noi produse IT&C numai la MarketOnline. De astazi, Nokia E66 si MSI Wind in stocul magazinului si in promotie exclusiva.

BUCURESTI - 11 iulie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Doua din cele mai noi si mai asteptate produse IT&C sunt de astazi in stoc si in promotie numai la MarketOnline. Si cand spunem pe stoc, vorbim de depozitul nostru nu de promisiuni, produse pe drum sau la importatori.

Telefonul mobil Nokia E66 ofera performanta si flexibilitate intr-un design sofisticat. Nokia E66 dispune de mecanism de deschidere de tip glisant si ofera suport pentru o gama larga de solutii de e-mail pentru afaceri precum Microsoft Exchange, cea mai utilizata solutie de e-mail corporativ la nivel global. Optimizat pentru afaceri, modelul Nokia E66 dispune de senzor de orientare pentru afisarea pe orizontala, acces la data si ceas in modul inactiv, tasta dedicata pentru camera si notificare luminoasa.
Avantajele E66 sunt:
- Slotul microSD de pana la 8 GB, fara necesitatea debransarii dispozitivului
- Camera de 3.2 megapixeli (senzor CMOS) ce poate inregistra pana la 22 de cadre pe secunda in format VGA ( 640 x 480 pixeli)
- Push to talk (serviciu de emisie/receptie prin intermediul telefoanelor mobile)
- Aplicatia A-GPS integrata + Nokia Maps
Acum este in stocul Marketonline si in promotie exclusiva cu un pret de numai 1.599 RON.

Notebook-ul MSI Wind U100 Pink, este un mini-laptop care va scoate in mod cert din piata Asus EeePC. Foloseste tehnologia Intel mobile, avand in dotare cel mai nou procesor pentru notebook-uri. Intel Atom 200 la 1.6GHz este noul procesor prin care Intel doreste sa castige piata de notebook-uri, avand cel mai mic consum de energie la performante egale. MSI Wind are un display de 10 inch si tehnologia de afisare WSVGA TFT. Are si 1GB memorie DDR2 667Mhz si HDD de 80GB. Mai putem aminti de camera web de 1.3MP, retea LAN si WLAN, deci este un laptop in toata puterea cuvantului si nu un gadget.
Acum este in stocul Marketonline in varianta roz si in promotie exclusiva cu un Media Player Iriver cadou, impreuna la un pret de numai 1.499 RON.

“Suntem decisi sa fim intotdeauna primii care oferim clientilor MarketOnline si ai pietei IT&C online cele mai noi si interesante produse. In urma cu o saptamana lansam in premiera Nokia E71 si peste o saptamana speram sa avem in stoc iPhone 3G”, declara Mugur Cosmin Fruzetti. De la inceputul anului si pana acum MarketOnline a vandut telefoane mobile, PDA-uri si smartphone-uri in valoare de aproximativ 1 milion de euro sau 16% din totalul vanzarilor, si laptop-uri in valoare de aproximativ 2 milioane de euro sau 30% din totalul vanzarilor, peste 4.000 de unitati in fiecare grupa de produse .

Despre Grifon Group

Despre Marketonline.ro:

MarketOnline.ro unicul magazin online de sapte stele, cu sapte promisiuni ferme:
1.Spunem intotdeauna DA clientilor;
2.Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra;
3.Comunicam intotdeauna adevarul;
4.Respectam intocmai promisiunile facute;
5.Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri;
6.Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie';
7.Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute.

Emilia Racaru – PR Manager,client@marketonline.ro
Bucuresti, Str. Silozului nr. 9, telefon 031/822.22.22,
www.marketonline.ro
client@marketonline.ro