iPhone pentru PRIMA OARA in Romania la MarketOnline

BUCURESTI - 11 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Cel mai asteptat smarthphone din lume, Apple iPhone, este pentru prima oara pe piata din Romania la www.marketonline.ro, pe stoc, decodat pentru Europa si functional in retelele de telefonie mobila din Romania, incepand cu data de astazi, 11 octombrie 2007. Pretul de vanzare este de 2099.9 RON.

Urmandu-si politica de a aduce pe piata cele mai nou aparute produse pe piata, echipa MarketOnline a facut imposibilul si a adus, pentru prima oara in Romania, cel mai asteptat telefon de intreaga Europa, iPhone-ul Apple de 8GB. In acest moment Marketonline fiind singurul magazin online IT&C din Romania la care mult-asteptatul iPhone este disponibil spre vanzare, din stoc.

Deja celebrele iPhone-uri sunt decodate si compatibile cu retelele de telefonie mobila din Romania si sunt disponibile in stoc LIMITAT de 100 bucati, la pretul de 2099.9 RON. Pentru cei care vor sa vada Iphone-ul cu ochii lor, il gasesc aici www.marketonline.ro/blogrum/2007/10/11/. Comenzile vor fi onorate in ordinea primirii lor. Produsele beneficiaza de 24 luni garantie.

Desi nu mai are nevoie de nici o prezentare, va oferim cateva date despre iPhone: un smartphone mic si usor ce combina trei produse: un telefon mobil, un iPod cu screen touch si un terminal de comunicare prin Internet. iPhone se prezinta cu o interfata grafica noua, display senzorial si software nou, inovativ si extrem de usor de folosit. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati unicul magazin in care puteti gasi pe stoc iPhone-ul Apple, adica Marketonline – Unicul magazin online de sapte stele din Romania.

Despre Grifon Group

MarketOnline se deosebeste de celelalte magazine prin implementarea unui concept complet nou pe piata romaneasca. Vom completa informatiile despre MarketOnline pe masura ce vom aduna reactiile clientilor nostri. Ne vom construi istoria pe baza afirmatiilor si pe baza sugestiilor facute de ei. Istoria MarketOnline se construieste acum, impreuna cu tine.

Emilia Racaru
www.marketonline.ro

client@marketonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grifon-group/iphone-pentru-prima-oara-in-romania-la-marketonline