Reduceri Capitaliste Pentru Comunisti!

BUCURESTI - 19 august 2008

Comunicat tip General in IT&C

Dragi Tovarasi si Pretini, Comitetul Central al MarketOnline va anunta si pe aceasta cale ca vi se pregateste ceva sarbatoresc. Posesorii de carnet de membru al Partidului Comunist Roman sunt somati la mobilizare generala dictata de conducerea MarketOnline cu ocazia zilei de 23 August.
MarketOnline acorda in ziua de 23 august 2008 reduceri de 50% din pretul oricarui produs comandat tuturor posesorilor de carnet de membru al PCR, in conditiile in care comanda se finalizeaza in aceasta glorioasa zi. Tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati cu Carnetul de Membru PCR la sediul MarketOnline in ziua de 23 August 2008!

Reduceri Capitaliste Pentru Comunisti!

Venind inca odata in sprijinul a cat mai multor clase sociale, Magazinul Universal MarketOnline isi reafirma pozitia de lider in domeniul marketingului neconventional, suprinzand populatia Romaniei inca nostalgica dupa vremurile 'Regretatului'.

Pentru a beneficia de ratia speciala acordata sub forma unei incredibile reduceri de 50% din pretul oricarui produs, proletarii, clasa muncitoare, trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele cerinte:
1: sa comande pe data de 23 August 2008 un produs de pe site-ul Magazinului Universal - MarketOnline,
2: sa formeze o coada organizata prin prezentarea pe data de 23 August
2008 la sediul MarketOnline pentru ridicarea produsului comandat si
3: sa faca dovada apartenentei la Partidul Comunist Roman prin prezentarea la ridicarea produsului a carnetului de membru de Partid.

'A fost o idee venita din partea echipei de marketing, relativ recent.
Ne-am gandit la intrepretarile ce i s-ar putea da acestei campanii de catre cei care au uitat sa mai zambeasca dar ... am fost si vom fi printre cei mai temerari in materie de inovatie in marketing.
Vrem sa atingem parghii emotionale si astfel reactia pozitiva venita dintr-o directie oarecum marginalizata a societatii romanesti ne-a facut sa cautam mijloace de apropiere de cat mai multe clase sociale. Nu vrem sa vindem doar celor care intra pe Internet zi de zi. Vrem sa atingem cat mai multi dintre potentialii cumparatori si vrem sa incurajam folosirea comertului electronic de catre orice cetatean al Romaniei. Planul nostru cincinal este sa vindem cate un produs MarketOnline la fiecare cetatean al Romaniei in urmatorii 5 ani de zile si daca putem sa-l depasim cu 150% ne declaram eroi ai muncii capitaliste! Glumim desigur ... dar concurenta ar trebui sa ne ia in serios ... :)', declara Mugur Cosmin Frunzetti, managerul MarketOnline.

'Ne asteptam la vanzari importante in ziua de 23 august 2008, zi pe care o vom numi de aici inainte ziua Marii Mobilizari a MarketOnline, sau cei trei M', mai declara Mugur Cosmin Frunzetti. Desi nu a precizat daca acest tip de promotie se va instaura permanent in cadrul magazinului online pe care il administreaza, Managerul MarketOnline nu a exclus ca in functie de rezultate sa promoveze mai des produse pentru membrii Partidului Comunist.
Intrebat daca personal are vreo legatura cu vechea clasa conducatoare, Mugur Cosmin Frunzetii ne-a mai declarat: 'Sunt prea tanar sa fi fost membru al acestui partid si sunt constient ca publicul tanar pe care il gasim pe Internet este unul majoritar apolitic, si poate nu stie nimic despre acea perioada, dar nu vrem sa vindem doar unei parti mici a populatiei, vrem sa fim un magazin online deschis oricarei clase sociale, oricarei comunitati sau organizatii. Ne declaram cumva, daca vreti, lipsa de prejudecati, de idei preconcepute. Suntem comercianti si prestam servicii de sapte stele oricui o cere. Nu avem nicio culoare politica, de dreapta sau de stanga si, din cand in cand, va invitam sa ne mai si amuzam impreuna!' a concluzionat Managerul MarketOnline.

Apelul Secretarului General al Partidului :

http://www.marketonline.ro/images/concurs_23august/film2/film2.html

Despre Grifon Group

Despre Marketonline.ro:

MarketOnline.ro unicul magazin online de sapte stele, cu sapte promisiuni ferme:
1.Spunem intotdeauna DA clientilor;
2.Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra;
3.Comunicam intotdeauna adevarul;
4.Respectam intocmai promisiunile facute;
5.Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri;
6.Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie;
7.Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute.


Emilia Racaru
PR Manager
client@marketonline.ro