Samsung D980, cel mai nou telefon Dual Sim de la Samsung, este pentru prima oara disponibil la vanzare pe piata din Romania la MarketOnline, incepand cu 3 decembrie 2008.

BUCURESTI - 3 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Aceasta premiera este doar una dintr-un sir de lansari pe care le-am regasit pe www.marketonline.ro in ultimii ani: Apple iPhone 2G, ceasul de mana cu telefon mobil M800, cel mai subtire aparat foto digital din lume – Benq X800, Nokia E71 si Nokia E66, Samsung i900 Omnia si Samsung 8510 Innov8, laptopul ultra-portabil MSI WIND, televizoarele LCD Samsung din seria 7 cu tehnologie LED si contrast 2.000.000:1.

„Samsung D980 este nu numai cel mai nou telefon Dual Sim lansat pe piata, este si primul telefon Dual Sim al unui producator important dotat cu facilitati multimedia avansate. D980 este solutia ideala pentru clientii ce sunt abonati la mai multe retele de telefonie mobila si nu vor sa cheltuiasca prea multi bani in perioada dificila pe care o traversam” declara Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner al Grifon Group, compania care detine magazinul online MarketOnline.
D980 are un ecran de 2.6 inchi cu touchscreen si rezolutie de 240 x 320 pixeli. Camera foto este una de ultima generatie, avand 5 megapixeli cu autofocus si flash light si inregistrare video VGA la 15 fps. Dual Sim-ul coreean mai este dotat cu suport bluetooth stereo cu A2DP, memorie de 45 MB si slot pentru card microSD de 2 GB.
Samsung D980 face parte si din campania „Tu tai porcul, Noi taiem preturile”, lansata de curand de catre MarketOnline, prin aceasta incercand sa ofere clientilor cele mai mici preturi pe toata durata lunii decembrie.


Despre Grifon Group

Despre Marketonline.ro:

MarketOnline.ro unicul magazin online de sapte stele, cu sapte promisiuni ferme:
1.Spunem intotdeauna DA clientilor;
2.Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra;
3.Comunicam intotdeauna adevarul;
4.Respectam intocmai promisiunile facute;
5.Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri;
6.Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie;
7.Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute.

Marketonline a fost declarat, in cadrul festivitatii Galei Premiilor E-Commerce, cel mai bun magazin online al anului 2008.

Emilia Racaru – PR Manager www.marketonline.ro
Bucuresti, Str. Silozului nr. 9, telefon 031/822.22.22
Emilia Racaru
PR Manager
www.marketonline.ro


client@marketonline.ro