“Super M”-os Nicolae vine cu daruri la Marketonline

BUCURESTI - 6 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Este Decembrie, cu totii asteptam un an intreg luna Sarbatorilor de iarna, luna in care cautam cadourile perfecte pentru cei dragi. Pentru Echipa Marketonline, Luna Cadourilor este rezervata cleintilor sai. Ca urmare, la Marketonline, “Super M”-os Nicolae a venit cu sacul plin de noi servicii si promotii de sapte stele, intr-un design de sarbatoare.

Marketonline s-a gandit ca pe langa cadourile obisnuite, sa ofere cleintilor fideli ceea ce orice client si-ar dori si anume posibilitatea de a se folosi de produsele cumparate inca din prima zi, fara intrerupere si chiar daca acestea se strica.
Cum este posibil acest lucru? Ei bine Marketonline vine cu o facilitate unica in Romania si anume Garantia Suplimentara Marketonline. O garantie care ofera clientilor cel mai important lucru si anume posibilitatea de a se folosi in mod neintrerupt de produsele achizitionate, chiar si daca acestea se strica, fara a mai fi nevoiti sa astepte saptamani pana cand produsele sunt reparate sau inlocuite de furnizori.
Prin Garantia Suplimentara Marketonline, www.marketonline.ro rezolva aceasta problema pentru clientii sai, prin inlocuirea in termen de 48 de ore de la constatarea defectului a oricarui produs defectat in perioada de garantie cu un altul nou nout.
Si pentru ca la Marketonline cea mai mare dorinta este aceea de a-si multumii clientii, in luna decembrie veti gasi surprize la tot pasul, inca de la primul click unde veti fi intampinati de noul design “inzapezit” al sitului, pentru ca apoi sa intrati in lumea promotiilor de sarbatori care au aparut chiar azi, in ziua de Mos Nicolae.
Probabil “raspunzator” de toate acestea este deja versatilul “super M” – devenit luna aceasta “Super M”-os Craciun care, alaturi de toata Echipa Marketonline va asteapta in toata luna decembrie cu promotii speciale in format de sarbatoare, dintre care mentionam: Notebook-ul Dell Inspiron 1501 AMD Turion 64 X2 TL56, 1.8 GHz cu un disply de 15.4”si Memorie RAM standard - 2 x 512 MB; DDR2 de 533MHz la un pret de sarbatoare 2.056,32 RON, doar la www.marketonline.ro.
Tot “Super M”-os Craciun alaturi de Benq Siemens aduce in dar pentru clientii Marketonline un telefon sic si etrem de accesorizat - Telefonul mobil Benq Siemens EF61 la un pret incredibil, numai 288,97RON.
Si pentru a va aminti de sarbatori la www.marketonline.ro gasiti in promotie in luna decembrie o vasta selectie de aparate foto digitale din care amintim de Aparatul foto digital Canon PowerShot SX 100 IS cu o rezolutie de 8MP si zoom optic 10x la un pret fara concurenta - 972,11 RON.

Despre Grifon Group

MarketOnline se deosebeste de celelalte magazine prin implementarea unui concept complet nou pe piata romaneasca. Vom completa informatiile despre MarketOnline pe masura ce vom aduna reactiile clientilor nostri. Ne vom construi istoria pe baza afirmatiilor si pe baza sugestiilor facute de ei. Istoria MarketOnline se construieste acum, impreuna cu tine.
Emilia Racaru
PR Manager
client@marketonline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/grifon-group/super-m-os-nicolae-vine-cu-daruri-la-marketonline