Bentonită Sodică Premium: ideală ca liant pentru furaje & aditiv în hrana animalelor (vite de lapte, porci, găini) și material recomandat în industrie

BUCURESTI - 16 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Industrie, Agricultura

Bentonita sodică este în prezent autorizată ca aditivi pentru hrana animalelor, pentru liantul micotoxinelor, și ca agent antiaglomerant. Bentonita de sodiu premium selectată are un conținut ridicat de Montmorillonit și, de asemenea, o capacitate adsorbantă foarte mare datorită prezenței de sarcini negative pe suprafaţă. Datorită acestei proprietăți adsorbante ridicate, bentonita elimină micotoxinele, cum ar fi aflatoxina B1 și alte substanțe care sunt foarte nocive pentru diverse specii de animale.

Bentonită Sodică Premium: ideală ca liant pentru furaje & aditiv în hrana animalelor (vite de lapte, porci, găini)

Bentonită Sodică Premium: ideală ca liant pentru furaje & aditiv în hrana animalelor (vite de lapte, porci, găini)

 Bentonita sodică este benefică pentru creșterea bovinelor, ovinelor, cabalinelor, porcinelor, puilor și găinilor, pentru adsorbția contaminărilor organice și îmbunătățirea proprietății de rezistență a furajelor peleti. Structura fizică și chimică a Bentonitei facilitează absorbția proteinelor și aminoacizilor. 

GritSablare

Pe lângă aceasta, bentonita sodică este, de asemenea, benefică pentru creșterea bovinelor, adsorbția contaminărilor organice și îmbunătățirea proprietății de rezistență a furajelor peleti. Structura fizică și chimică a Bentonitei facilitează absorbția proteinelor și aminoacizilor.

• Liant proteic: Bentonita protejează proteinele și aminoacizii. De asemenea, poate îmbunătăți eficiența furajelor, laptele de fermentație microbiană care apare în producție, creșterea lânii și producția de ouă.

• Se aplică pentru toate speciile de hrană aditivată: Bentonita este un aditiv eficient pentru furajele pentru porci, vite de lapte, cai, oi și cerbi/caprioare.

• Mediu prietenos: Bentonita este o componentă omniprezentă a solului și utilizarea ei la creșterea de animale nu afecteza negativ mediul.

• Fără Dioxină: Dioxinele sunt foarte toxice și pot cauza cancer, probleme de reproducere și afectează sistemului imunitar, odată intrate în corpul animalelor. Luăm toate măsurile de precauție în timp ce producem acest aditiv pentru hrana animalelor, pentru a evita Dioxina.

Pe lângă oferta largă de materiale de sablare furnizate, care cuprinde: alice de oțel premium și bile de oțel premium, alice angulare de inox și alice cilindrice de inox, granat roșu, zgură de cupru și bile de sticlă, GritSablare comercializează bentonită sodică PREMIUM, origine Argentina cu puritate 99.9% și Bentonită sodică SUPER-BOND, origine India, esențiale pentru aplicații ca amestecurile de formare pentru piese turnate, prepararea fluidelor de foraj, rafinare petrol, hidroizolant în construcţii, material auxiliar de umplutură în industria materialelor de construcţii, ameliorarea prizelor de legare la pământ a instalațiilor electrice, plastifiant şi liant în ceramică, agent antideponent şi îngroşare pentru vopsele și lacuri, precum și liant pentru furaje și aditiv pentru hrana animalelor (cabaline, ovine, porcine, vite de lapte, pui și găini).