Climatizare aer pentru capota de sablare by GritSablare

BUCURESTI - 30 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Constructii, Industrie

Produs nou pentru asigurarea confortului termic al operatorului de sablare în timpul operațiilor de sablare și pregătire a suprafețelor: dispozitivul de climatizare al aerului oferă operatorului un control complet al temperaturii aerului de respirat care intră în capota de sablare (casca de sablare).

Climatizare aer pentru capota de sablare by GritSablare

GritSablare este lider național în domeniul sablării, punând la dispoziția partenerilor săi cea mai variată ofertă de materiale de sablare, precum și echipamente de sablare profesionale pentru toate categoriile de aplicații de sablare.

GritSablare

• Utilizat împreună cu căștile de sablare oferite de GritSablare , dispozitivul de climatizare întrunește cerințele standardelor Standarde Europene (CE): EN14594: 2018 Class 4B și Australia și Noua Zeelandă: AS/NZS 1716:2003.

• Descrește temperatura cu până la 15° C.

• Crește temperatura cu până la 30° C.

• Nu necesită baterii sau putere electrică.

Oferim multiple modele de capote de sablare (căști de protecție), care oferă protecție ridicată operatorilor în timpul activităților de sablare și tratare a suprafețelor:

• Model TITAN II by GritSablare

• Model SPARTAN by GritSablare

• Model COSMO by GritSablare

• Model S5 Panorama

• Model S4 Dreptunghiular

Vezi aici mai multe informații despre capotele de sablare (căștile de sablare).

GritSablare este lider național în domeniul sablării, punând la dispoziția partenerilor săi cea mai variată ofertă de materiale de sablare, precum: olivină – unic importator și distribuitor în țară, alice angulare de oțel, alice sferice de oțel, alice angulare de inox, alice cilindrice de inox, electrocorindon alb, electrocorindon maro, bile de sticlă, granat roșu, zgură de cupru, dar și echipamente de sablare profesionale: cabine de sablare, instalații de sablare de exterior, camere de sablare, echipamente de protecție și accesorii de sablare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/gritsablare/climatizare-aer-pentru-capota-de-sablare-by-gritsablare