GritSablare: Brandul Specializat în domeniul Sablării – Materiale de Sablare și Echipamente Profesionale

BUCURESTI - 30 iunie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Constructii, Industrie, Energie

GritSablare este un brand specializat în domeniul sablării. Produsele importate sub brandul înregistrat GritSablare, sunt la dispoziția clienților săi cu cea mai variată gamă de materiale de sablare profesionale, de calitate superioară, pentru orice tip de operațiune de sablare derulată.

GritSablare: Brandul Specializat în domeniul Sablării – Materiale de Sablare și Echipamente Profesionale

GritSablare: Brandul Specializat în domeniul Sablării – Materiale de Sablare și Echipamente Profesionale

 O colaborare pe termen lung cu o companie specializată în domeniul sablării reduce timpul în soluționarea problemelor apărute, fiind un avantaj real de timp și de bani, ceea ce își propune și brandul GritSablare să realizeze alături de clienții și partenerii săi. 

GritSablare

Cu peste 3500 tone de materiale de sablare în stoc, firma de logistică deținută de brandul GritSablare, poate livra rapid materialele de sablare solicitate, în orice colț al lumii. Totodată, pe lângă oferta de materiale, compania comercializează echipamente de sablare profesionale de interior și exterior (camere de sablare, cabine de sablare, aparate de microsablare, instalații de sablare, filtre de praf), precum și consumabile, accesorii și echipamente de protecție pentru sablare. În plus, compania vine în sprijinul clienților săi prin programe de achiziție personalizate, în rate fără dobândă, pentru materialele și echipamentele de sablare achiziționate, care beneficiază inclusiv de opțiuni de achiziție de tipul buy-back.

Deși un număr mare de antreprenori caută variantele cele mai ieftine privind materialele și echipamentele de sablare cu scopul de a realiza economii, această optică se dovedește a fi deficitară, întrucât duce la creșterea costurilor cu materiale și echipamente pe termen lung. Spre deosebire de materialele ieftine de sablare, materialele profesionale de sablare sunt ecologice, non-toxice și au o rată mare de reutilizare (peste 1100 cicluri de sablare pentru alicele angulare de oțel premium, peste 3000 cicluri de sablare pentru alice sferice de oțel premium, peste 800 cicluri de sablare pentru alicele de inox comercializate sub brandul GritSablare).

Totodată, fiind o companie specializată în domeniu, GritSablare deține un know-how vast și propune soluții tehnice inovatoare pentru fiecare tip de aplicație de sablare, inclusiv soluții pentru materiale pentru turnătorii și foraje, ca bentonita sodică PREMIUM, origine Argentina cu puritate 99.9% și Bentonită sodică SUPER-BOND, origine India, ideale pentru aplicații ca amestecurile de formare pentru piese turnate, prepararea fluidelor de foraj, rafinare petrol, hidroizolant în construcţii, material auxiliar de umplutură în industria materialelor de construcţii, ameliorarea prizelor de legare la pământ a instalațiilor electrice, plastifiant şi liant în ceramică, agent antideponent, aditiv pentru hrana animalelor şi îngroşare pentru vopsele și lacuri, precum și grafit pentru turnatorii.

Astfel, o colaborare pe termen lung cu o companie specializată în domeniul sablării reduce timpul în soluționarea problemelor apărute, fiind un avantaj real de timp și de bani, ceea ce își propune și brandul GritSablare să realizeze alături de clienții și partenerii săi.